MarcePAN 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, moje pierwsze zamówienie w tym roku i być może nie ostanie. Stworzyłem sobie takie stojaki, które czekają na 2" Bomby. FAN 15sh Prosty 10sh FAN 5sh Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zawsze z uwagą śledzę Twoje tematy, dlatego pokuszę się o wstępny komentarz. Bardzo starannie wykonane te stojaki. Może nie wyglądają na bardzo solidne za to są estetycznie zrobione. Gdzie planujesz zamawiać bombeczki ? Co do zamówienia, fajnie zapowiadające się kosteczki chociaż mi brakuje tu czegoś mocniejszego w układzie I. Powodzenia w kolejnych zakupach ! Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2015 Zawsze z uwagą śledzę Twoje tematy, dlatego pokuszę się o wstępny komentarz. Bardzo starannie wykonane te stojaki. Może nie wyglądają na bardzo solidne za to są estetycznie zrobione. Gdzie planujesz zamawiać bombeczki ? Co do zamówienia, fajnie zapowiadające się kosteczki chociaż mi brakuje tu czegoś mocniejszego w układzie I. Powodzenia w kolejnych zakupach ! Bombeczki chyba na markusie. TXB693 nie wystarczy? (chyba zdjęcie Cię zmyliło) Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 12 Listopada 2015 Bombeczki chyba na markusie. TXB693 nie wystarczy? (chyba zdjęcie Cię zmyliło) Chyba ślepy jestem, fotka rzeczywiście mnie zmyliła. Co do TXB693, może na filmiku Piroartu nie robi, aż takiej masakru to na tym .... chciałbym zobaczyć to na żywo, koniecznie nagraj Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 12 Listopada 2015 Stuff konkret, stojaki solidne, super kosteczki. tu czekam na więcej. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 13 Listopada 2015 Konkretnie, będzie na co patrzeć! Masz dobre, sprawdzone wyrzutnie, i trochę nowości, na których filmy czekamy. Jak jeszcze dojdą bomby, pokaz będzie zachwycający. Ciekawe, ile waży TXB693 :christmascool:. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 13 Listopada 2015 Konkretnie, będzie na co patrzeć! Masz dobre, sprawdzone wyrzutnie, i trochę nowości, na których filmy czekamy. Jak jeszcze dojdą bomby, pokaz będzie zachwycający. Ciekawe, ile waży TXB693 :christmascool:. Zapewne tyle samo ile standardowa setka ; 16 - 17 kg . A co do stufu to póki co konkrecik '693 super kostka, oby spisała się tak świetnie jak na filmie wyzej Ciekaw jest nastepnych czesci Pozdrawiam i zapr. do siebie Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 W ostatniej części akcent finałowy: 5x - Moździerz 50mm PM (2") huk Bateria rzędowa Klasek CSS8D ONE ROW - 8 strzałów Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Efektowne zakończenie, jak chciałbyś je rozplanować? 5x2' i do tego one row w jednym momencie? Stuff jak najbardziej fajny, miłego strzelania ! Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 U mnie również bez opisu efektu , tylko kolory na końcach kijków. Czerwony i żółty. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jakie masz odczucia po odpaleniu TXB693 ? Oceniając po filmiku wielkością efektów kostka na pewno nie grzeszy i lekko mnie rozczarowała mając na uwadze inne jej filmiki, ale może to po prostu zależy od nagrania. Cytuj
MarcePAN 0 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jakie masz odczucia po odpaleniu TXB693 ? Oceniając po filmiku wielkością efektów kostka na pewno nie grzeszy i lekko mnie rozczarowała mając na uwadze inne jej filmiki, ale może to po prostu zależy od nagrania. Robi dużo zamieszania, jest dynamiczna, ma ciekawe efekty zwłaszcza ten brokat w połączeniu z kolorowymi bukietami no i porządny finał , który pozwoliłem sobie ulepszyć salutami Nie zawiodłem się niej, dostałem to czego oczekiwałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi