FridayBang 0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam wszystkich stuff w tym roku będzie złożony z samych konkretów Wszystkiego na forum nie będę mógł wstawić bo to nie forum Niemieckie Wyrzutnie : - JW7436 Zeppelin (Jorge) - JW419 Genesis (Jorge) - JW415 Super Show 5 (Jorge) - YHW009 Song (Triplex) - YHW902 King 2 (Triplex) - P7504 Duszanbe (Kometa) - JW42 Black Cat (Jorge) - JW90 Show of fireworks (Jorge) Rakiety : - Moon Night (Triplex) 2 Paczki - Smiley & Heart Rockets 4ich/100 mm Petardy : - 859 (Triplex) 10 Paczek - TXP484 Crazy Monsters (Triplex) 15 Paczek Zdjęcia będą w tygodniu Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 14 Listopada 2015 Same konkrety. Genesis miałem rok temu i mnie zachwycił. Natomiast jw415 jest na mojej liście wyrzutni, które chciałbym kiedyś wypróbować. Petardy też bardzo dobre. Cytuj
Paskuda88 1 Opublikowano 14 Listopada 2015 JW7436 Zeppelin i JW415 Super Show 5 dadzą niezłego czadu Cytuj
FridayBang 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Widzę poleciałeś w norweskie rakiety Można tak powiedzieć kolego Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2015 Niesamowicie ogromnie wielki zakup.Fantastyczne wyrzutnie robiące miazge na niebie.Wszystko super tylko po co ci 2 paczki tego dziadostwa mon night?Ile wyłożyłeś na to zamówionko? Cytuj
FridayBang 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2015 Czemu Moon Night to dziadostwo miałem je w 2014 i 2013 i byłem zadowolony Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2015 Czemu Moon Night to dziadostwo miałem je w 2014 i 2013 i byłem zadowolony To moja ocena subiektywana.No chyba,że mi się gorsza partia trafiła.Dla mnie są bardzo słabe.Ponad 2 dychy sztuka a rozprysk jak u perfectów.Tylko do lotu nie można się przyczepić. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 14 Listopada 2015 To moja ocena subiektywana.No chyba,że mi się gorsza partia trafiła.Dla mnie są bardzo słabe.Ponad 2 dychy sztuka a rozprysk jak u perfectów.Tylko do lotu nie można się przyczepić.Potwierdzam, miałem paczkę w tamtym roku jako gratis z bf i były dokładnie takie jak pisze Damian. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 14 Listopada 2015 No widzę że będzie kozacko wyrzutnie super jak dla mnie, no i petardy..... Cytuj
FridayBang 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Mały Update a wieczorem filmik z unboxingu :christmascool: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 19 Listopada 2015 Mały Update a wieczorem filmik z unboxingu :christmascool: Oooo :xmas_w00t: Skąd zamówienie ? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 No jest mega ! :xmas_smile: A gdzie tradycja ? czyli Song ? :xmas_ohmy: Cytuj
FridayBang 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 No jest mega ! :xmas_smile: A gdzie tradycja ? czyli Song ? :xmas_ohmy: Song będzie tylko musze poczekać jeszcze trochę bo znowu mi wykupili na fajerwerkimarket.pl Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 13 Grudnia 2015 No, zarąbiste kostki masz, w sylwestra biedzie się działo, tylko pozazdrościć ? Bardzo fajny stuff, życzę udanego sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi