piciu 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Mały stuff warty 255zł. Miałem inny, ale postanowiłem pare rzeczy pozmieniać. Jeśli możecie to napiszcie też czy coś zmienić. Zdjęcie zestawu: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Listopada 2015 Dobry mały stuff z zabawą ale kilku konkrecików nie zabrakło. Nic tylko kliknąć zrealizuj zamówienie. Czekam na fotki! Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Według mnie git..Ja lubię rakiety lub mozdzierz i bym wrzucił do tego stuffu za coś innego,ale grunt żeby to co ułożyles podobało sie tobie, wiec jeśli tak jest...No to nic tylko zamawiac, bo fajnie ci to wyszło :-) Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja bym wyrzucił FP3 Widowmaker, bo to jest to samo co FP3 Original tyle ze 15 sztuk, a z resztą wszystko ok Cytuj
piciu 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 JW05 Pluton został wykupiony, nie wiecie może czym go zastąpić? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 A z jakiej stronki to ma być ? Jeżeli jest to Wenusa weź :xmas_happy: Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Widowmaker wywal i wez SB oryginal lub jc05, a za Plutona wez sobie kasjopeje i stuff będzie git :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi