Krystian Piro 0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Siemanko, no i przyszedł czas na mnie :xmas_tongue: W tym roku stawiam na efekt, bez zbędnego gruzu ( jak to powiada hl ) Paczuszkę zamawiałem na PiroArt.pl ( Polecam serdecznie sklep, paczka szła 24 godziny !, wszystko w idealnym stanie ) Zapłaciłem 251.97 zł. Oto lista : - JW90 Show of Firewerkos - YHW009 Song - TXB074 Viserion - Dwie paczki Dum Bum ( Jedna została z zeszłego roku ) - Paczka 859 - 5 metrów lontu Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zajebioza Udanego sylwka Czekam na dalsze aktualizacje Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Zajebioza Udanego sylwka Czekam na dalsze aktualizacje Dziękuję :xmas_smile: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 19 Listopada 2015 Swietne zakupy Zaczynasz konkretnie Planujesz jeszcze jakies zakupy ? Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Swietne zakupy Zaczynasz konkretnie Planujesz jeszcze jakies zakupy ? Dziękuję bardzo, miło :xmas_happy: Planuję ale nie internetowe, na początku grudnia jadę do hurtowni Manix, ogólnie sporo zakupów z marketów będzie. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 No a jak, mówiłem już w tym roku bez zbędnego gruzu :xmas_wink: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 21 Listopada 2015 Na razie fajnie się zapowiada. Klasyka w postaci JW90, jedna z najlepszych kostek według mnie czyli dobrze znany Song oraz godna przetestowania nowość od Triplexa. Masz świetne petardy, 859 i Dum Bumy to dla mnie numer jeden. Stuff w moim stylu czyli konkretnie bez pierdół, które mocno obcinają nasze skromne budżety. Trzymaj tak dalej !! Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 21 Listopada 2015 Dobry stuff petardy bardzo dobre, planujesz coś jeszcze dokupić ? :xmas_happy: Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 No oczywiście że tak, nie przez internet ale w hurtowniach i marketach :xmas_happy: Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 22 Listopada 2015 No, no super początek. Doceniony song, stara dobra jw90, nowość od triplexa i mocne petardy. Bardzo fajny stuff, bez żadnego gruzu. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 są 3 kultowe kostki na których chyba nikt się nie zawiódł i jedna nowość która z filmików okazuje bardzo przyjemnym widowiskiem, będziesz robił mini pokaz czy lont zakupiłeś do łączenia petard??? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Kilka fajnych wyrzutni.Song to prawdziwa klasa,jw90 tez super podobnie jak viserion.Trochę strzelania będzie :xmas_smile: Cytuj
sheff 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 teraz tylko ładnie opracować kolejność odpalania oraz czasy i tworzyć mały pokaz, super kostki które na pewno na niebie zrobią zamieszanie Powodzenia Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wisze ze klasykami Jorge nie pogardzisz :xmas_biggrin: Planujesz jakiś pokazik czy odpalasz osobno ? Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ode mnie tyle: Konkretnie i bez pier**enia Song, Viserion, jw90 nic dodać nic ująć, do tego DB które do najcichszych nie należą spoko stuffik, skromnie ale z przytupem Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za miłe opinie :xmas_smile: Jednak nie chcę robić pokazu, po prostu wolę pojedyncze odpalanie. Po świętach przyjdzie do mnie paczka z petardami od kolegi z forum :xmas_happy: Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dziękuję wszystkim za miłe opinie :xmas_smile: Jednak nie chcę robić pokazu, po prostu wolę pojedyncze odpalanie. Po świętach przyjdzie do mnie paczka z petardami od kolegi z forum :xmas_happy: Czekam ! Cytuj
TheJakubPiro! 0 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dokup te rakiety z biedronki , oraz jakiś mozdzierz polecam ci Thunder Storm CF5001 Euro pyro 12 kul za 27,99 i będzie Gicior Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi