Skocz do zawartości

[Krystian Piro] Stuff 2015/16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, no i przyszedł czas na mnie :xmas_tongue:

W tym roku stawiam na efekt, bez zbędnego gruzu ( jak to powiada hl )

Paczuszkę zamawiałem na PiroArt.pl ( Polecam serdecznie sklep, paczka szła 24 godziny !, wszystko w idealnym stanie )

Zapłaciłem 251.97 zł.

Oto lista :

- JW90 Show of Firewerkos

- YHW009 Song

- TXB074 Viserion

- Dwie paczki Dum Bum ( Jedna została z zeszłego roku )

- Paczka 859

- 5 metrów lontu

7b98dd0f65512680gen.jpg

Opublikowano

Zajebioza :) Udanego sylwka :D Czekam na dalsze aktualizacje :)

Dziękuję :xmas_smile:

Opublikowano

Swietne zakupy :)

Zaczynasz konkretnie :]

Planujesz jeszcze jakies zakupy ?

Dziękuję bardzo, miło :xmas_happy: Planuję ale nie internetowe, na początku grudnia jadę do hurtowni Manix, ogólnie sporo zakupów z marketów będzie.

Opublikowano

No a jak, mówiłem już w tym roku bez zbędnego gruzu :xmas_wink:

Opublikowano

Na razie fajnie się zapowiada. Klasyka w postaci JW90, jedna z najlepszych kostek według mnie czyli dobrze znany Song oraz godna przetestowania nowość od Triplexa. Masz świetne petardy, 859 i Dum Bumy to dla mnie numer jeden. Stuff w moim stylu czyli konkretnie bez pierdół, które mocno obcinają nasze skromne budżety. Trzymaj tak dalej !!

Opublikowano

Dobry stuff :) petardy bardzo dobre, planujesz coś jeszcze dokupić ? :xmas_happy:

Opublikowano

No oczywiście że tak, nie przez internet ale w hurtowniach i marketach :xmas_happy:

Opublikowano

No, no super początek. Doceniony song, stara dobra jw90, nowość od triplexa i mocne petardy. Bardzo fajny stuff, bez żadnego gruzu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

są 3 kultowe kostki na których chyba nikt się nie zawiódł i jedna nowość która z filmików okazuje bardzo przyjemnym widowiskiem, będziesz robił mini pokaz czy lont zakupiłeś do łączenia petard???

Opublikowano

Kilka fajnych wyrzutni.Song to prawdziwa klasa,jw90 tez super podobnie jak viserion.Trochę strzelania będzie :xmas_smile:

Opublikowano

teraz tylko ładnie opracować kolejność odpalania oraz czasy i tworzyć mały pokaz, super kostki które na pewno na niebie zrobią zamieszanie Powodzenia

Opublikowano

Wisze ze klasykami Jorge nie pogardzisz :xmas_biggrin: Planujesz jakiś pokazik czy odpalasz osobno ?

Opublikowano

Ode mnie tyle: Konkretnie i bez pier**enia :) Song, Viserion, jw90 nic dodać nic ująć, do tego DB które do najcichszych nie należą :) spoko stuffik, skromnie ale z przytupem :D

Opublikowano

Dla mnie super stuff :) oby tak co roku :xmas_smile:

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe opinie :xmas_smile:

Jednak nie chcę robić pokazu, po prostu wolę pojedyncze odpalanie.

Po świętach przyjdzie do mnie paczka z petardami od kolegi z forum :xmas_happy:

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe opinie :xmas_smile:

Jednak nie chcę robić pokazu, po prostu wolę pojedyncze odpalanie.

Po świętach przyjdzie do mnie paczka z petardami od kolegi z forum :xmas_happy:

Czekam ! :D

Opublikowano

Dokup te rakiety z biedronki , oraz jakiś mozdzierz polecam ci Thunder Storm CF5001 Euro pyro 12 kul za 27,99 i będzie Gicior :D