CzesioStunter 1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie będę się rozpisywał jak co roku... Part 1 Part 2 Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: To jest po prostu coś pięknego ! Jak z mojego snu xD No postarałeś się i to bardzo, stuff miazga !!!! Ile wydałeś już na całość ? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 25 Listopada 2015 Stuff powala ilościowo i jakościowo. Przepiękne wyrzutnie ale widać że typowo pod pokaz (powtarzające się produkty) Nic tylko pogratulować tego. Będzie coś jeszcze czy już starczy Ci tyle? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Jak na razie 3900, będzie jeszcze jedna duża paczka. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie będę się rozpisywał jak co roku... Part 1 Part 2 Pierwsze słowa jakie mi przyszły na myśl to : Japi****le ten znowu. Nie lepiej kupić kilka kostek profesjonalnych? Ale co jak co zazdro Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Da z tego dobry pokaz ? Zobaczymy, myślę że tak. Dużo produktów było w ubiegłym roku i mam na nie już plan jak poprawić wszystko, na pewno dłuższe zapalniki i kostki dalej porozstawiać żeby się nie zlewały. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Listopada 2015 Prawdziwy mistrz stuffów.Jak co roku najlepiej,najwięcej.Nie wiem, czy kiedykolwiek pobije ktoś twoje zakupy.Dużo osób potrafi zakupić prawie tak dużo,ale raz może dwa na kilka lat a ty robisz to co roku.Jesteś wielki! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2015 Prawdziwy mistrz stuffów.Jak co roku najlepiej,najwięcej.Nie wiem, czy kiedykolwiek pobije ktoś twoje zakupy.Dużo osób potrafi zakupić prawie tak dużo,ale raz może dwa na kilka lat a ty robisz to co roku.Jesteś wielki! Widać, że jesteś nowym bywalcem bo już były takie osoby na forum. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 25 Listopada 2015 Widać, że jesteś nowym bywalcem bo już były takie osoby na forum. Nie bądź taki skromny mpi Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 Widać, że jesteś nowym bywalcem bo już były takie osoby na forum. No nie widział chłopak Twoich stuffów, vela i paru innych użytkowników Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 25 Listopada 2015 To co do 3x sztuka?? No nawet jest kilka ciekawych produktów, nic 50mm? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Listopada 2015 Widać, że jesteś nowym bywalcem bo już były takie osoby na forum. Na forum pierwszy raz zalogowałem się ponad 3 lata temu,wcześniej jednak z rok obserwowałem to forum nie mając kotna więc takim nowicjuszem nie jestem.Nie wiem co siedziało 5,6 czy 7 lat temu może były stuffy lepsze Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 25 Listopada 2015 Na forum pierwszy raz zalogowałem się ponad 3 lata temu,wcześniej jednak z rok obserwowałem to forum nie mając kotna więc takim nowicjuszem nie jestem.Nie wiem co siedziało 5,6 czy 7 lat temu może były stuffy lepsze Nie może tylko na pewno, lata 2009 - 2012 to były te najlepsze Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 26 Listopada 2015 JacuQM Ty też zarejestrowałeś się w 2012 roku,a piszesz jak byłbyś użytkownikiem od początku istnienia forum. Lata 2009-2012 to przeszłość.Były wtedy wielkie stuffy innych użytkowników to super,ale teraz mamy 2015 rok i oceniamy fajerwerki użytkownika CzesioStunter,który po raz kolejny ma piękny zestaw sylwestrowy. Gratuluję :xmas_smile: Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie da się tego inaczej określić, a mianowicie - miazga. Proszę chodź o jednego takiego sylwestra. P.S Domownicy wywaliliby mnie na zbity ryj :xmas_tongue: Z wyrazami szacunku CraV. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie da się tego inaczej określić, a mianowicie - miazga. Proszę chodź o jednego takiego sylwestra. P.S Domownicy wywaliliby mnie na zbity ryj :xmas_tongue: Z wyrazami szacunku CraV. No to życzę Ci takiego sylwestra Fajnie, że niektórym się podoba i fajnie, że są Ci co im się nie podoba Ja już kiedyś powiedziałem, że robię to dla siebie i nie mam zamiaru trafiać w gusta każdego forumowicza,chcą niech hejtują mnie tam to już nie rusza Cytuj
abuk 30 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Panie co to jest... rakiet ni ma, pikolaków ni ma, wybrakowany ten Twój stuff Jak co roku ściana kostek, która zawsze przyprawia mnie o zawrót głowy i oczopląs. Masz jeszcze w planach jakieś zakupy? Będą fotki z przygotowań do pokazu? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ja nie lubię rakiet itp, kiedyś się tym bawiłem Ściana jak ściana sam miałeś podobną, coś tam jeszcze dojdzie a foty raczej nie Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 No to pora na całość 2015/16 ! Sorry za warunki panujące w tle foty ale akurat remont kapitalny to można trzymać tam piro Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Niesamowicie to wygląda.Zdjęcie robi wrażenie.Tyle wyrzutni,zdecydowana większość to 1,2 i to o takiej ilości strzałów.Powiedz Czesiu ile dokładnie dałeś za te całe cacko? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi