Xanter 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak co roku Czesio w czołówce jeśli chodzi o efekty, to mi się mega podoba! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zestaw bajka, same porządne kostki. Jest tego naprawdę wiele lecz każdy produkt jest moim zdaniem godny uwagi. Mam nadzieje, że w tym roku jeszcze bardziej dopracujesz pokaz. Jedyne o co błagam to nagrywaj trochę z dalsza bo szkoda, żeby takie coś było słabo zarejestrowane i mało widoczne. Cytuj
MarcinFireworks 0 Opublikowano 26 Grudnia 2015 MASAKRA, stuff piękny Ogrom wspaniałych kostek Tak jak ponczo mówi dobrze nagraj pokaz! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nad tym też popracowaliśmy, miejscówki gdzie będą stały dwie kamery ogarnięte. Ogólnie w tym roku poziom przygotowań jest maksymalny. Od dzisiaj do środy z dwoma kumplami będziemy dopinać każdy szczegół żeby nie pojawił się nawet najmniejszy błąd. Chcę w końcu wykonać pokaz z prawdziwego zdarzenia i zapewniam iż taki będzie Cytuj
domin839 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Brakuje tylko kulek na finał. Mam nadzieję że w tym roku pokaz uda się w 100%. Powodzenia ! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 Kulki jakieś są 2" SP ale zapomniałem postawić pudełek Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 26 Grudnia 2015 2/10 nie ma rakiet. Kolego, filmik obowiązkowy i nie zmarnuj tych zapalników! Klasa jak co roku! Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Już przygotowane czy pracujesz nad tym? Gotowe Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nigdy nie powinno się wtykać zapalników wcześniej, dopiero przy montowaniu pokazu na miejscu. Tym bardziej nie w domu. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 No pięknie pięknie będzie się działo, sporo pracy wyczuwam szacun. A dokładniej kolego jaki to jest kabel? Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 31 Grudnia 2015 pociąg znaleźli to mogą fire kupować za dziesiątki tysięcy Nigdy nie powinno się wtykać zapalników wcześniej, dopiero przy montowaniu pokazu na miejscu. Tym bardziej nie w domu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi