mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2015 Witam serdecznie. Myślałem, że nie założę tego tematu, ale jednak zapach prochu pobudził wspomnienia haha.Tak więc mój tegoroczny stuff wygląda następująco:EP-4006a Fan Power I (Euro Pyro) - 40sh/25mm FAN TXB583 Blinking Flowers (Triplex) - 49sh/30mm XB4002 (Triplex) - 50sh/30mm FAN TXB400 Samum (Triplex) - 49sh/30mm TXB064 Szok (Triplex) - 37sh/30mm PXB2409 Cube (Piromax) - 25sh/30mm P7678 Tokio (Kometa) - 25sh/30mm RSB734 Samuraj (Jorge) - 19sh/25mm (poza pokazem) + trochę artykułów różnych Fota całości będzie jakoś na początku grudnia. Myślę, że nie jest tak źle Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Listopada 2015 ale jednak zapach prochu pobudził wspomnienia Myślę że jeszcze nie raz je pobudzi ;p A stuff co pisać konkretny Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 25 Listopada 2015 Stuff taki 9/10 bo nie ma pikolakuff i ef pe trzy A na poważnie - zestaw idealnie dopasowany, wśród wyrzutni, które bardzo dobrze będą uzupełniały się efektami,znajdą się prawdziwe perełki, "wgniatające w ziemię". Myślę, że z takiego stuffu na pewno wyczarujesz piękny pokaz - jak zawsze w Twoim wykonaniu Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 25 Listopada 2015 No prosze, kto to temat założył, jak widać sb bardzo wpływowe Stuffik piekny, kostki bardzo konkretnie, fan'y urozmaicą pokaz no i czekam na zdjecie! Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 25 Listopada 2015 jest ef pe 3. Wrzuciłem je jako "artykuły różne" Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 26 Listopada 2015 Jak bedziesz kupował art. różne to nie zapomnij o rakietach jak byś zapomniał to bardzo je lubisz. Mam nadzieje że wpadnie jakiś dobry zestaw No i oczywiście achtungi no bo co to za chłop bez petardy Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Listopada 2015 2/10 bo nie ma rakiet i moździerza. A tak serio to same wgniatające w ziemie konkrety. Czekam na fotki i ciekawe co ty tam w tym pierdołach masz, pewno jakie air bomby. Życze udanego pokazu który napewno zrobi spore wrażenie na publiczności bo takie 30mm to już nie przelewki. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Grudnia 2015 No panie mpiwowski wszystko ładnie piękne , a gdzie ty słynne rakiety ? Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 szukam odpowiedniej by sobie w dupe wsadzić i odpalić Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Postarałeś się. Jak zwykle można liczyć z Twojej strony na jakościowe zdjęcia. 11/10 za umieszczenie szczegółu dla spostrzegawczych i za to, że obstajesz przy swoim nie mając rakiet. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 specjalnie dałem taki mały kruczek na zdjęciu dla mojego senseja Cytuj
abuk 30 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Bardzo podoba mi się sytuacja, kiedy taki stary wyjadacz który widział już nie jedno i dla którego ' zabawa zaczyna się od 10" ' nie zapomniał, że istnieje coś takiego jak sylwester Kostki miód malina, najlepsze pozycje w swojej klasie. Finał jak widać będzie dobrze zaakcentowany przez XB4002, trzymam kciuki że pokaz pójdzie po Twojej myśli Jakbyś chciał trochę rakiet to nie ma problemu - chętnie się podzielę Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mpi niestety 2/10 bo nie ma rakiet A tak na serio to stuff swietnie dobrany bedzie show na niebie Kiedy zaczynasz sprzedaz biletów na pokaz ? :D :D Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Bardzo ładna i wystrzałowa zawartośc mpi.Wyrzutnie same konkretne,tochę petard.Powodzenia w pokazie! Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mpi niestety 2/10 bo nie ma rakiet A tak na serio to stuff swietnie dobrany bedzie show na niebie Kiedy zaczynasz sprzedaz biletów na pokaz ? :D :D Nie stać cie na bilety xD Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Panie za wulkany 11/10 ty to jak zwykle nie mogłeś wytrzymać Udanego sylwestra, tylko pamietaj fajerwerki na trzeźwo Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2015 Panie za wulkany 11/10 ty to jak zwykle nie mogłeś wytrzymać Udanego sylwestra, tylko pamietaj fajerwerki na trzeźwo Jacu spokojnie, wpierw strzelam a potem pije i wbijam na SB !! byś potem mógł z czego screeny robić. Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Same dobre konkrety - wyrzutnie i petardy. Widać ze stawiasz na jakość. Bardzo dobre kostki masz, zrobisz niezłe zamieszanie na niebie w sylfka. Wiec powodzenia i udanego pokazu :xmas_smile: Cytuj
sheff 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 jak zawsze same perełki, nie mogę się już doczekać widowiska które zaprezentujesz zawsze robiły na mnie wielkie wrażenie Cytuj
sheff 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 ja dla odmiany strzelam 1 stycznia około 18-19 ale jak bym miał wybierać to 23:30 bynajmniej będziesz mógł sobie obejrzeć co inni mają do zaprezentowania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi