Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym uderzył o 23:30 później można podziwiać to co inni mają do zaprezentowania, ewentualnie można wybrać opcję 0:30 :D

Opublikowano

teraz pytanie czy walnąć o 23:30 czy o 00:00

Myślę, że Mpwi widział już wiele w piro więc nie ma co oglądać jak inni strzelają, ile razy można patrzeć na MC2 lub NG8 z Biedry :D. Strzelaj równo o 12 :) Niech z nadejściem nowego roku pójdzie pierwszy strzał hehheh.
Opublikowano

00:00 albo wcale :)

Opublikowano

00:00 albo wcale :)

Ciebie nie słucham, NIE ZNASZ SIE !! :D

Opublikowano

Noto strzelaj w dzień :P

Opublikowano

Walnij o 23,o 12 wszyscy strzelają i nikt nie patrzy:) Ja w tym roku chyba gdzieś tak o 23:45 będę ładował:).

Dawniej bardzo często perełki zostawiałem na nowy rok,ale stwierdziłem po czasie że to nie ma sensu.

W nowy rok u mnie pójdą tylko małe kostki i art. różne i rakiety.

Będą rakiety?

Opublikowano

Rakiety? A co to jest? xD

Opublikowano

Rakiety? A co to jest? xD

Rakieta to pojazd latający lub pocisk, napędzany silnikiem rakietowym. Obiekt ten uzyskuje siłę ciągu dzięki reakcji szybko wyrzucanych gazów spalinowych lub innych mediów