domdbc 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam. Napisałem post w dziale Stuff ale widzę że wszyscy tutaj zakładają tematy więc i ja założę Zakupy na taniefajerwerki.pl na kwotę 460zł. Prawdopodobnie to już wszystko chociaż jak w marketach będzie coś bardzo ciekawego to może dokupię LONT -Lont Visco 1cm/s 3mm - 10m RAKIETY -TXR368 Mercury PETARDY -TXP 859 - 2 opakowania -P0003A Żuki - 2 opakowania -PXP304 Football Cracker - 10 opakowań WYRZUTNIE -PXO203 Pirox - 3 sztuki -EP-4044A Dahlia Red - 2 sztuki -EP-4044B Dahlia Purple - 2 sztuki -PXB2118 Arrow -PXB2117 Inferno -PXB2207 Impuls -YHW009 Song -PXB2214 Spherix -PXB2308 Flash 25 Fan Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 28 Listopada 2015 Powiem, że fajny stuff 9/10. Jest song, kątówki, parę mniejszych wyrzutni i dobre petardy. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 28 Listopada 2015 Przyjemny i przemyślany stuffik. Masz wiele efektownych kostek w tym kątówki. Kultowy Song na pewno Cię nie zawiedzie. Są i mniejsze kostki i troszkę zabaweczek. Dobrze wydane pieniądze według mnie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Bardzo dobrze zaplanowany stuff. Masz piękne konkretne kątówki, songa czyli wyśmienitą kosteczke. Zabawy też nie zabrakło i masz petardy które bardzo lubie czyli football cracker. Robisz pewnie pokaz więc życzę powodzenia Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzięki za miłe opinie Bardzo dobrze zaplanowany stuff. Masz piękne konkretne kątówki, songa czyli wyśmienitą kosteczke. Zabawy też nie zabrakło i masz petardy które bardzo lubie czyli football cracker. Robisz pewnie pokaz więc życzę powodzenia Tak, będe robił pokaz, Dzięki Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ładne zakupy.Kilka dobrych wyrzutni,troszkę petard.Widzę piromax góruje u ciebie w tym roku .Udanej zabawy. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Listopada 2015 Jest SONG, jest zabawa :xmas_happy: Przemyślany różnorodny zestaw, mocne 859, fajne football crakery, no jest gitara :xmas_wink: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 28 Listopada 2015 Taki zestaw to az szkoda nie skomentowac Swietne kostki bardzo chwalony klasych Song ale i kilka nowosci od Piromaxa sie znalazło co sie chwali bo zawsze to kolejne kostki przetestowane i ocenione Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Postanowiłem że co roku będe testował innego importera więc tym roku padło na Piromaxa i dlatego on góruje (w tamtym roku testowałem Europyro). Ale nie mogło zabraknąć kultowego Songa i 859 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 28 Listopada 2015 Postanowiłem że co roku będe testował innego importera więc tym roku padło na Piromaxa i dlatego on góruje (w tamtym roku testowałem Europyro). Ale nie mogło zabraknąć kultowego Songa i 859 I jak Ci przypadły do gustu produkty od Europyro? Co miałeś? Pochwal się opinią Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 I jak Ci przypadły do gustu produkty od Europyro? Co miałeś? Pochwal się opinią No to po koleji co miałem i opinie: -EP-4044A Dahlia Red - tania i świetna kostka, najbardziej mnie zaskoczyła swoim efektem, dlatego właśnie w tym roku powtórzyłem jej zakup -EP-4044B Dahlia Purple - ta sama opinia co wyżej -EP-4004B Full Blast - również świetny efekt -EP-4005A Apollo - mogłą by być lepsza gdyż krótko gwiazdki się paliły więc efekt nie był najlepszy -EP-4005E Zeus - efekt bardzo duży i wyraźny, świetna wyrzutnia -EP-4003D Mega Show - tutaj moje największe rozczarowanie, efekt o wiele gorszy niż na filmach, gwiazdki krótko się paliły i nie tak jasno jak na filmach, rozumiem że to kaliber 20mm oraz niska cena (80zł za 49strzałów) ale wydaje mi się że Dahlie Red i Purple dały o wiele lepszy efekt od tej wyrzutni, mogliby się trochę bardziej postarać Albo trafiłem taki egzemplarz Mega Show i Apolla albo w Europyro jest tak że im droższa wyrzutnia tym efekt gorszy Reszta wyrzutni jest bardzo dobra, najlepsze okazały się te najtańsze czyli obie Dahlie oraz Full Blast i je bardzo polecam! Niestety nie nagrałem filmiku gdyż nie robiłem pokazu i odpalałem wszystkie po kolei. Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Mam chwilę czasu więc odświeżę temat Zrobiłem małe zakupy w Dino: Glow okazała się bardzo świetna więc pojechałem po więcej (zrobiłem z nich wyrzutnie finałową i zostało mi jeszcze 10 więc zrobiłem wyrzutnie początkową) A tutaj całość przygotowana do pokazu Planowałem wydać max 500zł a wydałem 539zł więc minimalnie przekroczyłem budżet Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi