mateo1992 28 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witajcie, Mój stuff na tegorocznego sylwestra,to już prawie wszystko zamawiane na fajerwerkimarket za całość dałem 189,18 z wysyłką. Tutaj screen co kupiłem i za ile z koszyka przy zamówieniu na FM:). http://i64.tinypic.com/e0lll1.jpg http://i66.tinypic.com/2vnkvtj.jpg Oraz to co zostało z zeszłego roku czyli 2 rury i 4 kulki moździerza z triplexu:). http://i63.tinypic.com/dgo1p1.jpg Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Piękny stuff Mateo, wyważona ilość wszystkiego. Z tego co widać koncentrujesz się głównie na nocnym strzelaniu. Co będziesz łączył lontem i w jakiej kolejności odpalasz? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Biorąc pod uwagę ile kasy wydałeś na ten stuff to powiem,że zorganizowałeś to po mistrzowsku.Copernicus miałem w tamtym roku i do tej pory mam ją przed oczyma,ta mina i piękny,gęsty cracling na dużą rozpiętość.Kamy nie miałem,ale ponoć jest świetna tak samo jak Samuraj,do tego masz jeszcze mniejsze kostki,rakiety i art. do zabawy. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bardzo ładny stuffik. Wszystko wspaniale rozplanowane i maksymalnie wykorzystałeś swój budżet. Super! Będzie jeszcze coś? Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2015 Piękny stuff Mateo, wyważona ilość wszystkiego. Z tego co widać koncentrujesz się głównie na nocnym strzelaniu. Co będziesz łączył lontem i w jakiej kolejności odpalasz? W pokaz Sylwestrowy będzie wmieszanych 5 wyrzutni: PXB2103 EXPLOSION 16 SM9805 - THUNDER RAIN - 25 STRZ RSB734 - SAMURAJ JW4054 - COPERNICUS - 19 STRZ. WYRZUTNIA P7307 - KAMA myślę,że taka kolejność będzie najlepsza,planuje dynamiczne łączenie aby nie dać ciała w tym roku i żeby nie było przerw oraz nieprzewidzianych usterek podczas pokazu. Bardzo możliwe,że niektóre wyrzutnie delikatnie "nałożą się" na siebie aby nie było przerw w pokazie. Do tego dochodzi jeszcze pokaz noworoczny,jeszcze o nim nie myślałem ale wystąpi w nim pewnie: WYRZUTNIA P7201 - ARON - 9 STRZ. PXB2007 SELEN 9 STRZ. P7017 - RAPID SATURN (2szt.) - 1 sztuka z zestawu. P7028 - BALLET - KOMETA - NOWOŚĆ !! SM2126 - MACRO COSMOS III - 10 STRZ. - PROMOCJA!!! Tutaj kolejność jeszcze nie ustalona,katiusz na pewno będzie w tle z jakąś wyrzutnią jak macie jakieś pomysły chętnie rozwarze:). EDIT: Po oglądnięciu filmików tych małych wyrzutni stwierdzam,że najlepiej będzie połączyć: P7028 - BALLET - KOMETA gdy będą już komety odpali katiusz P7017 - RAPID SATURN podczas strzelania katiusza pójdzie WYRZUTNIA P7201 - ARON - 9 STRZ. następnie PXB2007 SELEN 9 STRZ. na koniec SM2126 - MACRO COSMOS III - 10 STRZ ze względu na dużą ilość cracklingu. Wydaje mi się patrząc po filmikach że na pokaz noworoczny fajnie by było zaopatrzyć się jeszcze w jedną mini wyrzutnie finałową np. z piromaxa:). Macrocosmosu nie dałem do pokazu głównego (Sylwestrowego) ze względu na bardzo małe rozpryski i z tego powodu nie pasowałby on do pozostałych większych wyrzutni. Efekt kamy wygląda tak: Bardzo ładny stuffik. Wszystko wspaniale rozplanowane i maksymalnie wykorzystałeś swój budżet. Super! Będzie jeszcze coś? Mam już w planie wydać jeszcze jakieś 30zł,niby mam już wszystko ale na nadmiar fajerwerków jeszcze nikt nie ucierpiał. Jeśli będzie to market to pokuszę się jeśli będą w tym roku rakiety gracie z pyroco,rzymski ogień tlusta rimanka,z bazarku to jakieś petardy piccolo na karabinki oraz rakietki gwizd i strzał 12 szt może kilka paczek zależy w jakiej będą cenie. Nie jest powiedziane,że zamiast marketów nie zamówie czegoś na internecie tylko muszę skołować przynajmniej 2 osoby żeby chociaż wysyłka była za free. Bardzo Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze i ciepłe słowa o moim stuffie:)-liczę na więcej. Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ostatnia paczuszka zamówiona i opłacona:) Ze względu na drożyzne w marketach lidl i biedronka postawiłem na zakup fajerwerków jeszcze raz przez internet. Jak przyjdzie paczka to dam fotkę całości:). Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zamówiłeś akurat tę kostkę, której brakuje mi do wielkiej czwórki małych kostek Triplexa: Magic Key, Magma, Sky Buster i właśnie Backyard Fun. Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ma ona służyć do odpalenia po 17 w sylwestra,myślisz że nada się? Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2015 Na tym chyba koniec chociaż zastanawiam się jeszcze nad dwoma rzymskimi ogniami z lidla:). Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wszystko fajnie, ale jak dla mnie brak kostki finałowej. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wszystko fajnie, ale jak dla mnie brak kostki finałowej. A może tak miało być.., Albo nie starczyło funduszy A tak ode mnie ładny stuFF skompletowałeś wszystko mi się w nim podoba będzie efektownie Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Elegancko! Jak na taki budżet. lepszego wyboru nie mogło być. Trochę zabawy, trochę konkretniejszego kalibru Cytuj
mateo1992 28 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 Wszystko fajnie, ale jak dla mnie brak kostki finałowej. Haha i tu się mylisz kolego,jest predator z lidla! Szwagier czatuje na nią w niedziele:) Powiedział mi że kupi,bo jego żona ma 40 urodziny i od razu złączymy ją na koniec i będzie ok:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi