Siemacie, w nadchodzącym sylwestrze chciałbym kupić fajerwerki budżet: ok 500 zł, raczej ze sklepu piroart, ale nie wykluczam innych sklepów internetowych.
Piszę gdyż w ubiegłym roku kupiłem bodajże w tesco za ok ~~ 150 zł wyrzutnie rakiet i kupa straszna była w porównaniu do tego co widziałem na yt, za niższe ceny...
Za wszelki ranking oraz inne propozycje z góry dziękuję.
Przeszukując owe forum inne wątki z wyrzutniami wybrałem kilka z nich, które mi się spodobały:
PXB2308 - Flash 25
JW90 Show
JF10 Trole ( Jorge )
YHW009 Song
P7058 Magic Night
P7201 Aron (Kometa)
TXB021 TOURBILLON 25S 1,2”
TXB022 SPEKTRUM 37S 1,2”
TXB 583 Blinking Flowers
TXB074 VISERION 36S 1”
Jorge - JW4001
Jorge - Da Vinci JW4005
Gaoo Alexander SL25 01D
TXB506 Triplex
Oraz dodatek: p6a DUM bum
A jeszcze mam pytanie dawno, dawno temu mój tatko kupił moździerze jakich nigdzie już więcej nie znalazłem, a waliły dużo lepiej od tych co są teraz w sprzedaży takie kółkowe.
Pytanie
Mac 0
Siemacie, w nadchodzącym sylwestrze chciałbym kupić fajerwerki budżet: ok 500 zł, raczej ze sklepu piroart, ale nie wykluczam innych sklepów internetowych.
Piszę gdyż w ubiegłym roku kupiłem bodajże w tesco za ok ~~ 150 zł wyrzutnie rakiet i kupa straszna była w porównaniu do tego co widziałem na yt, za niższe ceny...
Za wszelki ranking oraz inne propozycje z góry dziękuję.
Przeszukując owe forum inne wątki z wyrzutniami wybrałem kilka z nich, które mi się spodobały:
PXB2308 - Flash 25
JW90 Show
JF10 Trole ( Jorge )
YHW009 Song
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi