mantis 433 Opublikowano 6 Listopada 2007 Symbol: JC028 Nazwa: Explosive VIIOpis: ogromne petardy lontowe 3szt.Efekt: petardy odpala się oddzielnie, każda strzela 3 seriami karabinowymi (razem 9 serii)Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1765Film: http://redek.wrzuta.pl/film/72AXDRRbCI/explosive_vii_i_piesCena hurtowa: 12,60złMój braciak kupił jedną na odpuście. Sprzedawali luzem - 7zł za sztukę. Na filmie widać jak rozchodzi się seria karabinowa. Pod trzecią salwę podszedł mój pies. Nie martwcie się o niego, nic mu się nie stało . Zanim ją odpaliliśmy zupełnie nie wiedzieliśmy czego można się po niej spodziewać. Tu pozytywne zaszkoczenie, huk nieźle dawał po uszach. Dobra petarda dla urozmaicenia Sylwka, gdyż jest to jedyna taka na polskim rynku. Polecam w 90% (ostatnio cena hurtowa poszła w górę). Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 7 Listopada 2007 Film kręcony nocą.Lepszy efekt.W EX VII jest dość często tak , że tylko 2 serie wypalają (miałem 5x tą petardę i stało się tak w 3 przypadkach).Nie wiem czym to jest spowodowane , ale ja odpalam lont , który wystaję i tak kończy sie 3 seria. Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Ach... Kupiłem to na odpuście w cenie Big Tigera lub dużego achtunga. Później na placu boju jaralismy się z kumplami, bo duze to o toto było. Odpalamy...czekamy...dymi...czekamy i ROZCZAROWANIE. Nie no chłopaki 8 złote za 3 serie karabinka (który takiej jakości kosztuje 1 zł) to ja odpadam od tego typu petard. Badziew, zdecydowanie nie polecam Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Mi też sie to nie zabardzo podoba. Wole kupić jakiś karabinek, wcale efekty nie są fajne, kiedyś to ja myślałem że to taka petarda jak Achtung i jeszcze wieksza to dopiero huk by był, a tu sie rozczarowałem tak jak to mówi lukaszon, ja osobiście tego nie będe kupował. Cytuj
jano 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 ale w opakowaniu, moj kolega to kupił to takie wielkie to myslelismy ze to achtung wiec odpalilismy i zwialismy za drzewo, a pozniej wielkie zaskoczenie ze to jest seria karabinowa, i wyjaralismy cale opakowanie :lol: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 No ja bym tego nie kupiła... efekt nie jest jakiś specjalny, a wogóle to dużo kosztuje... Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 A mnie się podobała, lubie jak jest huku Jak bym ją spotkał gdzieś w sklepie to z pewnością bym ją kupił Jak by mnie te gnojki z bloku wkurzyły można by było pokazać kto rządzi to żart oczywoście, jak by tak schować do garnka i przykryć Armagedon 10/10 Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Miałem 1 sztukę w zeszłym roku za 6zł. W sumie to nic specjalnego trochę huku i koniec. No i na dodatek w moim przypadku trzecia seria nie odpaliła były tylko dwie. :???: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zdecydowanie odradzam. Kupiłem sobie na ostatniego Sylwka za 2,5 zl = 3 kiepskie karabinki w jednej tubie Cytuj
domino250 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie wiem ja wypróbuje w tym roku tą petardę zobaczę czy będzie fajna czy nie :mrgreen: Cytuj
czesio 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Żal u was to wywaliły a u mnie podpaliłem zaczełem spierd.... a tu nagle sra ta ta ta ta i koniec po jednej serii petarda sie rozje.... Ps. u mnie po 6.50 Cytuj
piroman2010 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 jak to kupiłem myślałem że to jakiś ahtung a to ku**a karabinek 3x70 :cry: nie kupujcie : Cytuj
baster88 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 zgadza sie. moze glosne by byly w tunelu ale normalnie sa cienkie. Cytuj
adam 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 hahaja tez zrobilem test tego.podpalam z kolegami,uciekamy a tu kilka pierdnięć i koniec.na drugi dzien rozebralismy i okazalo sie ze to karabinek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi