Bandit123 4 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam wszystkich :xmas_smile: Chciałbym wam przedstawić drugą część stuffu na tegorocznego sylwestra :xmas_laugh: (jest jeszcze pierwsza ale sporo skromniejsza od drugiej, zdjęcie pierwszej części wrzucę jakoś przed świętami). Rozpisywać się zbytnio nie będę, wszystko dokładnie widać na zdjęciu :christmascool: http://zapodaj.net/4662478867851.jpg.html Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 4 Grudnia 2015 :xmas_w00t: To jest stuff ! Duzo klasyków ale i nowosci nie brakuje bedzie boom na niebie :xmas_laugh: Po tym zdjeciu zastanawiam sie ile "skromniejsza" jest ta pierwsza czesc Cytuj
domdbc 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Świetny stuff ! Zapowiada się ciekawy pokaz Masz dużo wspaniałych kostek które na pewno dadzą świetny efekt. Jaki koszt takich zabawek ? Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 4 Grudnia 2015 pierwsza myśl która mi przyszła do głowy ; O ku..... Stuff przepiękny Cała masa dobrych o ile nie najlepszych kostek . Pozdrawiam ! i życzę udanego Sylwestra Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Świetny stuff ! Zapowiada się ciekawy pokaz Masz dużo wspaniałych kostek które na pewno dadzą świetny efekt. Jaki koszt takich zabawek ? równe 3000 po rabacie Cytuj
Paskuda88 1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pod JW 402 co masz za kosteczke? Bardzo fajny stuffik bo same konkretne kosteczki Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pod JW 402 co masz za kosteczke? Bardzo fajny stuffik bo same konkretne kosteczki TXB809 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Stuff fenomen.Tyle profesionalek najwyższej klasy.Efekt będzie rządził u ciebie.Każda kostka da piękno od siebie.Zrobisz deklasacje w Sylwestra w okolicy mając taką ilość kapitalnych wyrzutni.Marzeniem byłoby mieć choć połowe tych wyrzutni na ten rok.Szczere gratulacje wielkiego zakupy fantastycznych kostek Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zauważyłem że wiele osób w tym roku bierze 'Sorbet' zastanawia mnie dlaczego, czym ty sie kierowałeś podczas wyboru takowego, no 3k to dobra kwota, ale jak za taką ściankę to warto Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bardzo fajny murek zebrałeś z piro , tylko pozazdrościć. Wszystko jest, są nowości od tripla, stare dobre kostki, akcent na finał i ogrom super wyrzutni. Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zauważyłem że wiele osób w tym roku bierze 'Sorbet' zastanawia mnie dlaczego, czym ty sie kierowałeś podczas wyboru takowego, no 3k to dobra kwota, ale jak za taką ściankę to warto Sugerowałem się tylko i wyłącznie filmami z efektem tej wyrzutni. Efekt przypadł mi do gustu i ją wziąłem. Myślę że się na niej nie zawiodę. Moim zdaniem każda propozycja wyrzutni 37s. 30mm od triplexa jest godna uwagi zaczynając od songa. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Stuff wymiata, same wspaniałe kostki, parę klasyków jak również kilka nieoklepanych pozycji i nowości. Zamierzasz robić pokaz czy strzelasz osobno ? Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Stuff wymiata, same wspaniałe kostki, parę klasyków jak również kilka nieoklepanych pozycji i nowości. Zamierzasz robić pokaz czy strzelasz osobno ? Na 99% będzie pokaz, wszystko zależy od miejsca w, którym będę spędzał sylwestra Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Mała aktualizacja :xmas_smile: Przedstawiam wam pierwszą część stuffu na tegorocznego sylwka. Część wyrzutni na pewno zostanie wykorzystana do pokazu, reszta zostanie odpalona osobno. Do tego jest trochę rakiet i petard, które są przeznaczone do zabawy http://zapodaj.net/0c39956530937.jpg.html Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jeszcze ci mało... hehe. Teraz to masz wszystko zabawa i konkretny pokaz. Miłego sylwka życzę. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 A gdzie dobre rakiety :-D fakt faktem rakiety drogie i mało opłacalne ale są świetne :-D No a Kostecki piękne, fajny stuff :-) Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 A gdzie dobre rakiety :-D fakt faktem rakiety drogie i mało opłacalne ale są świetne :-D No a Kostecki piękne, fajny stuff :-) Nad konkretnymi rakietami pomyślę w następnym roku na ten rok już chyba wystarczy Cytuj
sheff 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 szczerze podziwiam takie stuffy są mega ale zastanawiam się jak poradzisz sobie z noszeniem tego wszystkiego na miejsce strzelania bo ja ze swojego doświadczenia wiem że to ciężka praca i trochę czasochłonna, ile zajmuje Tobie przygotowanie pokazu przy tak dużej ilości kostek i czy robisz to sam ???? Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 szczerze podziwiam takie stuffy są mega ale zastanawiam się jak poradzisz sobie z noszeniem tego wszystkiego na miejsce strzelania bo ja ze swojego doświadczenia wiem że to ciężka praca i trochę czasochłonna, ile zajmuje Tobie przygotowanie pokazu przy tak dużej ilości kostek i czy robisz to sam ???? 1 dzień trzeba poświęcić na przygotowanie materiałów do pokazu (palety, kątowniki, wkręty i maszyny do pracy). Drugi dzień na montaż wszystkiego na palety. Pokazu nie przygotowuje sam, brat zawsze pomaga w przygotowaniach W tym roku będę miał na sylwestra kilkanaście osób do dyspozycji, w tym kilku silnych chłopów, którzy na pewno pomogą przy wynoszeniu palet. Oprócz pomocy przy wynoszeniu towaru, znajomi oferują swą pomoc przy organizacji materiałów do pokazu (dzisiaj np. kolega przywiózł mi 5 eleganckich palet ) Fakt że przygotowania są dość pracochłonne, ale efekt końcowy plus zachwyty publiki napędzają człowieka do działania Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jeden z lepszych stuffów na forum :xmas_biggrin: Powalająca liczba kostek z przepięknym efektem napewn będzie sie działo na niebie :xmas_tongue: A i zapawy przed godziną zero nie zabraknie Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sa dobre wyrzutnie pod pokaz, będzie efektownie ale troche noszenia masz 9/10 bo nie ma rakiet haha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi