BujaSzaka 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam chciałbym się dowiedzieć gdzie zamówie tanio i dobre produkty.Interesuje mnie sklep gdzie będzie przyzwoita cena za wysyłke i przyzwoite produkty oraz jakieś promacje. Cytuj
0 OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 aktualnie nie ma promocji w tym sklepie ,ale myślę,że Bigfun.pl to porządny sklep Może jeszcze pojawi się jakaś promocja,ja zamawiałem jak były zestawy promocyjne Aktualnie jest tam nowa kategoria z wyprzedażą i myślę że co niektore pozycje z tej zakładki są interesujące.. Cytuj
0 Fajerwerki21 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 www.fajerwerkitanio.freecart.pl kupujesz po cenach hurtowych Cytuj
0 PeeJay 0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zamawiasz chłopcze tam, gdzie aktualnie są najlepsze promocje i asortyment, który będzie Cię interesował. No chyba, że masz swój ulubiony sklep lub jesteś stałym klientem i posiadaczem specjalnych zniżek w detalu :xmas_tongue: Cytuj
Pytanie
BujaSzaka 0
Witam chciałbym się dowiedzieć gdzie zamówie tanio i dobre produkty.Interesuje mnie sklep gdzie będzie przyzwoita cena za wysyłke i przyzwoite produkty oraz jakieś promacje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi