damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam! Nadszedł już ten czas,czas gdzie trzeba kompletować stuffy więc i ja przedstawie swoje zakupy na Sylwestra. W tym roku dużo skromniej właściwie mniej wszystkiego.To co rzuca się w oczy to bardzo mało wyrzutni w porównaniu do 2 ostatnich lat,brak rakiet,art.różnych też dużo mniej.Trochę trudno mi się przyzwyczaić do tego zakupu,bo jak wspominam ostatnie lata to strzelania było od Świąt po Nowy Rok a strzelanie na przywitanie roku czyli po północy było bardzo długie i piękne.Mam jednak nadzieję,że i w tym roku spodoba mi się Sylwester. Zamawiałem na dwóch sklepach piroart i fireworld. Wyrzutnie: yhw100 txb499 txb593 jw4008 txb264 jw27 txb605 Moździerz: Magic Sky 2 TMO-3 Petardy o art.rożne Tu nie będę się rozpisywał szkoda czasu Prawdopodobnie to już wszystko co będę miał w tym roku choć może może coś dojdzie :xmas_wink: Czekam na komentarze i krytykę Oto link: http://www.fotosik.pl/zdjecie/814be1bea526f512 Cytuj
poSeydon. 0 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Stuff bardzo mi się podoba. Posiadasz fantastyczne wyrzutnie, ale nie zabrakło też różnego rodzaju asortymentu do zabawy przed 24.00 :xmas_smile: . Ogólnie wygląda to na razie super . 10/10 :xmas_biggrin: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Świetne zakupy, z Brocade Crown będziesz zadowolony. Miałem ją rok temu i świetnie się spisała. Również i ja zainwestowałem tego roku w TXB593, mam nadzieje, że przypadnie nam do gustu Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Stuff prezentuje się bardzo dobrze. Znakomite wyrzutnie, które zrobią wrażenie na publice. Jedyną pozycję, którą bym zamienił to Sajgon, którego kiedyś miałem, ale nie przypadł mi do gustu. Zamiast niego wziąłbym JW408 Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Bardzo fajny stuff, są efektowne wyrzutnie i coś do zabawy. Jestem bardzo ciekawy efektu yhw100 jak wypadnie na żywo. Jakbyś mógł to nagraj film tej yhw100. Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Bardzo fajny stuff, są efektowne wyrzutnie i coś do zabawy. Jestem bardzo ciekawy efektu yhw100 jak wypadnie na żywo. Jakbyś mógł to nagraj film tej yhw100. Tak też jestem ciekawy i to bardzo wyrzutni yhw100.Jest tania jak na setkę no a efekty prezentowane na filmikach przypominają mi Songa.Tego czy nagram to nie wiem,ja zajmuje się podpalaniem i filmować nie będę pewnie,ale pewnie ktoś z publiki nagra,załatwię to i wrzucę filmik po Sylwku Stuff prezentuje się bardzo dobrze. Znakomite wyrzutnie, które zrobią wrażenie na publice. Jedyną pozycję, którą bym zamienił to Sajgon, którego kiedyś miałem, ale nie przypadł mi do gustu. Zamiast niego wziąłbym JW408 Pozdrawiam i życzę udanego sylwestra Dzięki za życzenia.Od lat chciałem zakupić tego Sajgona,ale jakoś się nie zabrałem za niego.Zdaje sobie sprawę,że Sajgon nie pobiję jakością jw408,ale zdecydowałem się na niego,bo po pierwsze miałem już jw408 i to nie dawno a po drugie w tym roku cieniej z kasą i za te pieniądze wolałem wypróbować coś nowego. Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak się zastanawiam nad kolejnością odpalania.Chcę by było coraz to piękniej i efektowniej. Na finał będzie setka,ale jaką kolejność 49tek dać przed nią? Może jw4008,txb593,txb499? Która z nich najlepsza a która zrobi najmniejsze show? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi