0 Sevento 16 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ten Show Box mi nie pasuje. Za mały kaliber ma. Idź naprawdę na jakość i za jej cenę kup jakąś, która ma chociaż 25 mm. Cytuj
0 SzymonXVX 8 Opublikowano 6 Grudnia 2015 P7041 Jukon Nom, bardzo fajna kostka Miałem ją i robi swoje na niebie. Cytuj
0 Jensen 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Rzeczywiście dużo ładniejsze efekty. A te rzymskie ognie 2 sztuki po 8 strzałów to dobry pomysł Waszym zdaniem? Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Po tym stuffie nie widać zbytnio, że stawiasz na efekty. Brak jakiej koleiek kostki 30mm. Wywal bazooke, hiteca i show boxa i weź coś wiekszego. Cytuj
0 SzymonXVX 8 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja nie radze brać rzymiaków, lepiej weź jakąś kostkę zamiast nich. Cytuj
0 Jensen 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Te rzymiaki mają fajne efekty dlatego je do koszyka wziąłem Cytuj
Pytanie
Jensen 0
Czy taki stuff może być? Stawiam w tym roku na efekty.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi