Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce mojej dziewczynie zrobić malutki prezent w postaci 25 strzałów z wyrzutni JW52 30 mm. Nie znam sie kompletnie na pirotechnice i mam dwa pytania, bo ową wyrzutnie juz kupiłem.

1. Czy mgła moze przeszkodzić na tyle ze nie bedzie widać żadnego efektu tej wyrzutni?

2. Zastanawia mnie fakt, ze z każdej z dwóch stron wyrzutnia ma folie, a nigdzie nie jest napisane którą stroną do góry owe fajerwerki ustawić. Mam sie sugerować jedynie tym że napisy mają NIE BYĆ do góry nogami?

Opublikowano

Siemka :) wiadomo jak jest mgła to i też lipa z pokazem :) nic nie widać, co do ustawienia wyrzutni tak jak są napisy i lont jest u góry lub gdzieś z boku :)

Opublikowano

Tak jak są napisy, to u góry jest biała folia na której jest jeszcze naklejona jakas kartka z ostrzeżeniami, lont jest z boku Czy należy zdjąć tą kartkę i folie? W życiu nie pomyślałbym ze będe miał problem którą stroną ustawić, ale wole zapytać niż ustawic źle.

Opublikowano

Tak jak są napisy stawiasz na równym podłożu możesz zerwac z góry tą folie srebną, odpalasz i gitarka :)

Opublikowano

Możesz zerwać jeśli chcesz mieć mniej sprzątania bo zawsze z tej folii zostaje trochę syfu.