Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferta Bricomarché 2015

Gazetka:

cpYnILI.jpg * 0QCWV23.jpg

Real photo:

mtsvfcw.jpgFHuoPB0.jpg

tCrH5GG.jpgprb9Yip.jpgLXxipmu.jpg

Opublikowano

Dziwne, w moim Brico są też rakiety BEST za 14.99 zł :)

Opublikowano

Ciekawie to wygląda. Możecie mi powiedzieć coś na temat moździerzy? Czy MULTI STARS HE0041 jest wart swojej ceny? Albo coś na temat Thunder Storm? Na temat tego 2 nie mogę doszukać się informacji ani filmików, a Hestia droga i raczej kiepsko z efektem jak widzę.

Opublikowano

Nic co jest do Hestii nie jest warte uwagi.

A tak ogólnie to chyba najciekawsza oferta ze wszystkich marketów

Opublikowano

Ciekawa oferta, w moim mieście juz sprzedawają, ale ja sam zajrze tam raczej w przyszłym tygodniu :)

Opublikowano

pytanko, może ktoś wie wyrzutnia Mission WM4 Jorge, czego to jest odpowiednik? bo cena 19,99 za 25 sh dobra :)

Opublikowano

Podobno mission to dobra wyrzutnia, cena również. Wie ktoś coś na temat moździerza? Jeśli efekty jak z Hestii to nie ma po co tego kupować choć to niby 37mm.... Myślałem jeszcze o The Aliens za 40zł, ktoś coś o niej wie?

No i właśnie - rakiety 50mm za 7,99zł. Nie ma tam ani symbolu, importera, nic. Komuś coś o nich wiadomo? Jeśli efekt podobny do tych z EuroPyro to warto kupić.

Opublikowano

Podobno mission to dobra wyrzutnia, cena również. Wie ktoś coś na temat moździerza? Jeśli efekty jak z Hestii to nie ma po co tego kupować choć to niby 37mm.... Myślałem jeszcze o The Aliens za 40zł, ktoś coś o niej wie?

No i właśnie - rakiety 50mm za 7,99zł. Nie ma tam ani symbolu, importera, nic. Komuś coś o nich wiadomo? Jeśli efekt podobny do tych z EuroPyro to warto kupić.

Rakiety i wyrzutnia na pewno od firmy jumbo ale czy warto kupić to nie wiem, może ktoś miał z forum?

Opublikowano

Tutaj jest film, chyba tej rakiety 2' z Brico.

• 1 rok później...
Opublikowano

Byłem dziś w Brico Marche w Dąbrowie Tarnowskiej o dziwo była już pirotechnika same wyrzutnie pochodziłem poczytałem a wyczytałem to:

Tajfun za 163,99zł

Wenus za 31,99zł

SuperShow za 126,99zł

Spider za 61,99zł

Husaria za 63,99zł

Wszystkie te wyrzutnie były od Jorge oczywiście ;)

Opublikowano

Byłem dziś w Brico Marche w Dąbrowie Tarnowskiej o dziwo była już pirotechnika same wyrzutnie pochodziłem poczytałem a wyczytałem to:

Tajfun za 163,99zł

Wenus za 31,99zł

SuperShow za 126,99zł

Spider za 61,99zł

Husaria za 63,99zł

Wszystkie te wyrzutnie były od Jorge oczywiście ;)

drogo

Opublikowano

Ceny i tak lepsze niż na bazarku gdzie przebitka wynosi 100% na jednym produkcie ;) nie ma co wybrzydzać chociaż dla mnie to drożyzna :D

Opublikowano

Funky Soul za 35zł - IDEALNIE ! Genialna wyrzutnia :D

Ogólnie wszystko oprócz rakietek i wściekłego sąsiada jest genialne ;)

Opublikowano

w tesco ona chyba po 50 zl

Opublikowano

No ten Tajfun całkiem całkiem choć wiadomo - ok 3 lata temu był w lidlu za 99zł. No i ciekawe ile ta nowa wersja ma prochu?

Ten super show jaki ma kod?

Opublikowano

Funky Soul jak za darmo :) Świetna wyrzutnia z dużymi efektami i bardzo efektownym zakończeniem w postaci dalii, chryzantem i pięknego, gęstego cracklingu!

Opublikowano

Ogólnie to w Brico dostępny jest duży wybór fajerwerków, głównie Kometa, Super Power i Jorge. Ceny jednak zależą od sklepu. U mnie są takie kwoty, jakie podał użytkownik Mouthes czyli przykładowo Super Show od Jorge za 126,99 zł...

Opublikowano

Brico Marche Radomsko:

2105294.jpeg

Opublikowano

Aa już miałem do Radomska przejechać .. Ale jak widzę te ceny to sobie daruje :) Ma ktoś okolice Lublińca ? Szkoda, że takie ceny są :( Jestem z Częstochowy ale akurat bym przejeżdżał przez Radomsko i miałem skoczyć..