Waldo 0 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Aa już miałem do Radomska przejechać .. Ale jak widzę te ceny to sobie daruje Ma ktoś okolice Lublińca ? Szkoda, że takie ceny są Jestem z Częstochowy ale akurat bym przejeżdżał przez Radomsko i miałem skoczyć.. Promocja w ramach której Tajfun będzie za 129zł zaczyna sie 20 grudnia. Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Pod drugim obrazkiem jest wypisane w jakich miastach obowiązuje ta oferta. Dziś i ja byłem looknać w brico i są już fajerwerki były też różne zestawy rakiet których nie ma w gazetce no i petardy FP3 za 13.99zł i co najważniejsze to że z <NWP> Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 19 Grudnia 2017 https://www.bricomarche.pl/dekoracje-swiateczne_fajerwerki Posortujcie według: cena malejąco Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 21 Grudnia 2017 U nas w Śremie Wlkp jest ogromny wybór fajerwerków. Ceny całkiem inne niż wy podajecie Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dziś byłem to co dzień coś innego dokładają widziałem np rakiety " Big Whale 2" ( 33 gramy ) 1 rakieta z ich 6 jest. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 29 Grudnia 2017 U mnie w brico jest cała masa piro firmy Gaoo. Widziałem tam jakąś kontówkę, wyrzutnie kinetic, jakieś 19 i małe wytrzutnie Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dziś rozstawiali u mnie ofertę na sylwestra, zapamiętałem kilka kostek z jorge (seria BigBang) petardy mefisto, rakiety które były dostępne w biedronce kilka lat temu posejdon i zestaw też z tej serii, były też jakieś kostki od hestii, ale nie zapamiętałem, ogólnie dużo towaru ale ceny pewnie z kosmosu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Grudnia 2018 ceny ok ale jorge to jorge, mam tego illuminati i zobaczę jak się sprawuje. Cytuj
EmiloShow 0 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Ta wyrzutnia od SP Puszukiwany Poszukiwana dość fajnie wyglada i cena niższa od 20 zł niż w Tesco. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 17 Grudnia 2018 21 minut temu, EmiloShow napisał: Ta wyrzutnia od SP Puszukiwany Poszukiwana dość fajnie wyglada i cena niższa od 20 zł niż w Tesco. Miałem ją rok temu, dobra cena 60 zł, strzelała całkiem dobrze, chyba 13g NEC/strzał miała, także na 25 mm spoko. Polecam w tej cenie. Możliwe, że będzie coś więcej niż w gazetce, bo w zeszłym roku coś tam więcej było. Cytuj
Matex 1 Opublikowano 17 Grudnia 2018 No, oby więcej było, ja czekam na funky soul jeszcze bo nieźle dawała A co sądzicie o tej wyrzutni T-rex 25 strzałowej, w tej cenie będzie coś podobnego do np New generation 1 z biedronki jeżeli chodzi o wielkość rozprysków? Cytuj
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2018 Byłem w Brico. Wybór trochę większy niż w gazetce. Wpadły dwie wyrzutnie przy okazji. Ale ja miałem bony do ich sklepu i pojechalem po coś zupełnie innego. U mnie mieli jakieś duże R01-64 po 30zl sztuka. Sami oceńcie czy warto Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Podobny efekt jak aurora. Moim zdaniem nie opłacalne Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Byłem dzisiaj i wybór o wiele większy niż w gazetce, za to ceny nieco wyższe np concorde za 50zł. Dużo drogiego super powera, nic ciekawego poza kilkoma produktami Cytuj
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2018 3 godziny temu, piropiotr223 napisał: Byłem dzisiaj i wybór o wiele większy niż w gazetce, za to ceny nieco wyższe np concorde za 50zł. Dużo drogiego super powera, nic ciekawego poza kilkoma produktami Byłem w Brico w sobotę i wszystko było po takich cenach jak w gazetkach. Czyli zamiast promocji zrobili podwyżkę Cytuj
Ogień 0 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Jest już gazetka taki wybór ze aż nie warto tam iść https://www.opiniodajnia.pl/bricomarche-18-12-2019-grudzien/#slide/2 Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Oni często na sklepie mają więcej a do gazetki wrzucają tylko część. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Tak jak mówisz, zawsze jest sporo więcej i to z 2-3 importerów i nie w każdym Brico jest to samo. Także warto zajrzeć, a ceny dobre jak co roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi