kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jeszcze nie do końca ubrana ale już prawie Wysokość około 6 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Czemu ten temat umarł?Daję swoją: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3cf3b6345447c65.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d29298610b6ba57.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGospodarz 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ZIP czym robisz zdjęcia i czy idziesz na fotografa bo zdjęcia są wg mnie cudowne ) Naprawdę super. Jak je zobaczyłem to po prostu szok !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Canon 550D + obiektyw Tamron 17-50mm F/2.8Nie idę na fotografa, aktualnie naprawiam obiektywy w serwisie Tamrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moja choineczka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Odświeżam, tegoroczna choinka:Wesołych Świąt ! :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Moja choinka:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffa6cb59ffc01774.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f18d2860d599538.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A oto moja choinka z tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ty chyba się dziś z tej choinki właśnie urwałeś. Polecam już szykować kolejną na BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ty chyba się dziś z tej choinki właśnie urwałeś. Polecam już szykować kolejną na BN :)/> Ta była mała ale w tym roku planuje ozdobić taką 1m+ wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 W tym temacie można się wypowiedzieć na temat. Kiedy zaczynacie przystrajać dom lampkami, ubierać choinki(itp.co ze świętami wspólnego) Ja np: to na zewnątrz dam lampki może w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie przystrajam światełkami domu ani żadnych drzewek obok rosnących, tylko choinka. Pewnie 2-3 dni przed Wigilią będzie już ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja mam taką tradycje, że już na mikołajki wyjmuje jakieś ozdóbki typu mikołaje, jakieś domki świąteczne i inne pierdółki. Choinkę i inne światełka i girlandy zakładam tydzień przed Wigilią więc już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Choinke ubieram 2-3 dni przed swietamiDom jest ustrojony cały rok węzem swietlnym bo niechce mi sie go sciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 https://sklep.avt.pl/swiateczna-choinka-dla-mlodego-technika.html Choineczka złożona przeze mnie na mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 jak byłem mały: połowa listopada jak miałem 18 lat: połowa grudnia teraz: 3 dni przed jak będę stary: NIGDY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jeśli chodzi mój dom, ozdabianie na święta to moja działka. Na trzy/cztery dni przed Wigilią zakładam światełka na barierkach balkonów i świecącą kulę nad balkonem. Choinkę ubieram zawsze 23 grudnia - zajmuje mi to prawie cały dzień . Tego dnia zakładam też inne ozdoby wewnątrz domu - różnego rodzaju stroiki, śnieżne kule, dzwonki, świecące renifery i mniejsze choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Up! W tym roku choinkę ubrałem dzisiaj lampki na zewnątrz mam od wczoraj nie wszystkie ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi