Skocz do zawartości

[martinator5608]Mój stuff na sylwestra 2015/2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o kurde to mnie rozwaliłeś, chyba nikt na forum nie ma tyle petard, podziwiam a co będziesz z taką ilością robił a kostki też bardzo fajne do tego jeszcze moździerz 2 calowy i wiele wiele innych ciekawych rakiet wulkanów itp normalnie ogrom wszystkiego, robi to wrażenie

Opublikowano

Będzie jakiś karabinek z petard ?A co do stuffu to ilościowo powala...

Opublikowano

Stuff wbija w fotel. Gratuluję ;)

Opublikowano

jak byś karabinka nie zrobił to chyba już dziś byś musiał zacząć strzelać :)

Gość martinator5608
Opublikowano

jak byś karabinka nie zrobił to chyba już dziś byś musiał zacząć strzelać :)

Tak też zrobiłem, a jak zabraknie zawsze można trochę dokupić :)

Opublikowano

Stuff widać że układany dla siebie a nie żeby się innym podobał. Ogromna ilość petard, dobre kostki i super rakiety. Jeśli można wiedzieć ile daleś i skąd zamawiałeś. ;)

Gość martinator5608
Opublikowano

Stuff widać że układany dla siebie a nie żeby się innym podobał. Ogromna ilość petard, dobre kostki i super rakiety. Jeśli można wiedzieć ile daleś i skąd zamawiałeś. ;)

Dokładnie tak, brałem to co JA lubie i tyle. :D

Zamawiałem w Piroart, Fajerwerkimarket, Fireworld, potem trochę w Gorzowie w hurtowni i w Szczecin-S-piro, wszystkie sklepy moge polecić bo byłem zadowolony, szybka przesyłka i miłe gratisy :)

Za całość trochę ponad 1000 zł

Opublikowano

O jasny gwint tak dużej ilości petard i art rożnych bardzo dawno nie widziałem :D.Jest kilka wyrzutni w tym setka.Pare zestawów rakiet...ten big whale miałem i jest super.Stuff trochę nie w moim stylu,ale spoko.Co do art. bardzo lubię fontanny,lubię też rzymiaki i sprobo,kiedyś kupowałem je w dużych ilościach,teraz już mniej natomiast petard nigdy nie miałem na jednego Sylwka choćby w 10% twojej zawartości.Jak dla mnie za dużo tego,wolałbym wyrzutnie.Taka ilość petard powoduje aż dreszczyk :D.Będziesz miał co odpalać,zapewne cały Sylwek spędzisz na podwórku :xmas_laugh:

Gość martinator5608
Opublikowano

O jasny gwint tak dużej ilości petard i art rożnych bardzo dawno nie widziałem :D.Jest kilka wyrzutni w tym setka.Pare zestawów rakiet...ten big whale miałem i jest super.Stuff trochę nie w moim stylu,ale spoko.Co do art. bardzo lubię fontanny,lubię też rzymiaki i sprobo,kiedyś kupowałem je w dużych ilościach,teraz już mniej natomiast petard nigdy nie miałem na jednego Sylwka choćby w 10% twojej zawartości.Jak dla mnie za dużo tego,wolałbym wyrzutnie.Taka ilość petard powoduje aż dreszczyk :D.Będziesz miał co odpalać,zapewne cały Sylwek spędzisz na podwórku :xmas_laugh:

No ja wole zabawę, dlatego tyle artykułów różnych itp :D Ale porządnej wyrzutni na 00:00 nie mogło zabraknąć, aczkolwiek jest to mój pierwszy taki dość spory stuff, zwykle wydawałem 200-300 zł na fajerwerki. Może i spędzę ale będę miał sporo zabawy i chyba o to chodzi :):D

Opublikowano

Oj dałeś czadu :D hehe hmm zobaczymy czy Ja mam więcej petard od ciebie :xmas_tongue: foty dam po świętach, ale i tak szacun bomba i petardy konkret :D Lubisz zabawę tak jak Ja :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Oj dałeś czadu :D hehe hmm zobaczymy czy Ja mam więcej petard od ciebie :xmas_tongue: foty dam po świętach, ale i tak szacun bomba i petardy konkret :D Lubisz zabawę tak jak Ja :)

Dzięki :D

Haha od Ciebie na pewno nie będę miał więcej z tego co widziałem :O :) ale mam ich dość sporo :D

Dokładnie lubie zabawe :D :xmas_laugh:

Opublikowano

Ile wydałeś już na Fajerwerki ? :)

Gość martinator5608
Opublikowano

A tutaj unboxing :xmas_laugh:

ps. troche długi :xmas_tongue:

Gość martinator5608
Opublikowano

Mały update: :xmas_laugh:

- Jaja dinozaura X1

- GB603 FOOTBALL BOOM X1

- P2000 Petardy Mega Piratka Maxsem X2

- TP 12 Topovski Udar Orion x4

- TPX068 Super Petarda Triplex [TPX068] x2

- TXF787 Zimne Ognie 90cm Triplex [TXF787] x1

razem; 100,32 zł

Gość martinator5608
Opublikowano

Coś pięknego :) Udanej zabawy 31 ! :)

Dzięki i wzajemnie :D

Opublikowano

Bardzo fajnie to wyszło :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Dzięki :D , to jeszcze nie koniec :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Jedna z ostanij paczek :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Paczka doszła :D, co prawda nie wszystko się zgadza ale może być ;)

aabbd915397fdbe1gen.jpg[/url]

Gość martinator5608
Opublikowano

Test petard :D

Gość martinator5608
Opublikowano

Skromny karabinek zrobiony :D :xmas_happy: :D

28fdf9fb819cf755gen.jpgd5319887a570a249gen.jpg

Opublikowano

Bomba , ile czasu Ci to zajęło? Lont szybki czy wolny ? Czekam na video z odpalania.

Gość martinator5608
Opublikowano

Bomba , ile czasu Ci to zajęło? Lont szybki czy wolny ? Czekam na video z odpalania.

Całość jakieś 2 godzinki :D , lont szybki :) a filmk też będzie :)