Gość martinator5608 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam ludziska, o to mój stuff na sylwestra 2015/2016. Stawiam przede wszystkim na dobrą zabawę. Może coś jeszcze dokupię ale jeszcze zobaczę. Zachęcam do oceniania :xmas_biggrin: :xmas_happy: Fotki: - http://images77.fotosik.pl/156/554ad4d048f99417.jpg - http://images75.fotosik.pl/156/21a52c325f465dd8.jpg Cytuj
sheff 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 o kurde to mnie rozwaliłeś, chyba nikt na forum nie ma tyle petard, podziwiam a co będziesz z taką ilością robił a kostki też bardzo fajne do tego jeszcze moździerz 2 calowy i wiele wiele innych ciekawych rakiet wulkanów itp normalnie ogrom wszystkiego, robi to wrażenie Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Będzie jakiś karabinek z petard ?A co do stuffu to ilościowo powala... Cytuj
sheff 0 Opublikowano 12 Grudnia 2015 jak byś karabinka nie zrobił to chyba już dziś byś musiał zacząć strzelać Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 12 Grudnia 2015 jak byś karabinka nie zrobił to chyba już dziś byś musiał zacząć strzelać Tak też zrobiłem, a jak zabraknie zawsze można trochę dokupić Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Stuff widać że układany dla siebie a nie żeby się innym podobał. Ogromna ilość petard, dobre kostki i super rakiety. Jeśli można wiedzieć ile daleś i skąd zamawiałeś. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Stuff widać że układany dla siebie a nie żeby się innym podobał. Ogromna ilość petard, dobre kostki i super rakiety. Jeśli można wiedzieć ile daleś i skąd zamawiałeś. Dokładnie tak, brałem to co JA lubie i tyle. Zamawiałem w Piroart, Fajerwerkimarket, Fireworld, potem trochę w Gorzowie w hurtowni i w Szczecin-S-piro, wszystkie sklepy moge polecić bo byłem zadowolony, szybka przesyłka i miłe gratisy Za całość trochę ponad 1000 zł Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Grudnia 2015 O jasny gwint tak dużej ilości petard i art rożnych bardzo dawno nie widziałem .Jest kilka wyrzutni w tym setka.Pare zestawów rakiet...ten big whale miałem i jest super.Stuff trochę nie w moim stylu,ale spoko.Co do art. bardzo lubię fontanny,lubię też rzymiaki i sprobo,kiedyś kupowałem je w dużych ilościach,teraz już mniej natomiast petard nigdy nie miałem na jednego Sylwka choćby w 10% twojej zawartości.Jak dla mnie za dużo tego,wolałbym wyrzutnie.Taka ilość petard powoduje aż dreszczyk .Będziesz miał co odpalać,zapewne cały Sylwek spędzisz na podwórku :xmas_laugh: Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 12 Grudnia 2015 O jasny gwint tak dużej ilości petard i art rożnych bardzo dawno nie widziałem .Jest kilka wyrzutni w tym setka.Pare zestawów rakiet...ten big whale miałem i jest super.Stuff trochę nie w moim stylu,ale spoko.Co do art. bardzo lubię fontanny,lubię też rzymiaki i sprobo,kiedyś kupowałem je w dużych ilościach,teraz już mniej natomiast petard nigdy nie miałem na jednego Sylwka choćby w 10% twojej zawartości.Jak dla mnie za dużo tego,wolałbym wyrzutnie.Taka ilość petard powoduje aż dreszczyk .Będziesz miał co odpalać,zapewne cały Sylwek spędzisz na podwórku :xmas_laugh: No ja wole zabawę, dlatego tyle artykułów różnych itp Ale porządnej wyrzutni na 00:00 nie mogło zabraknąć, aczkolwiek jest to mój pierwszy taki dość spory stuff, zwykle wydawałem 200-300 zł na fajerwerki. Może i spędzę ale będę miał sporo zabawy i chyba o to chodzi Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj dałeś czadu hehe hmm zobaczymy czy Ja mam więcej petard od ciebie :xmas_tongue: foty dam po świętach, ale i tak szacun bomba i petardy konkret Lubisz zabawę tak jak Ja Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Oj dałeś czadu hehe hmm zobaczymy czy Ja mam więcej petard od ciebie :xmas_tongue: foty dam po świętach, ale i tak szacun bomba i petardy konkret Lubisz zabawę tak jak Ja Dzięki Haha od Ciebie na pewno nie będę miał więcej z tego co widziałem :O ale mam ich dość sporo Dokładnie lubie zabawe :xmas_laugh: Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 14 Grudnia 2015 A tutaj unboxing :xmas_laugh: ps. troche długi :xmas_tongue: Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Mały update: :xmas_laugh: - Jaja dinozaura X1 - GB603 FOOTBALL BOOM X1 - P2000 Petardy Mega Piratka Maxsem X2 - TP 12 Topovski Udar Orion x4 - TPX068 Super Petarda Triplex [TPX068] x2 - TXF787 Zimne Ognie 90cm Triplex [TXF787] x1 razem; 100,32 zł Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Coś pięknego Udanej zabawy 31 ! Dzięki i wzajemnie Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Paczka doszła , co prawda nie wszystko się zgadza ale może być [/url] Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Bomba , ile czasu Ci to zajęło? Lont szybki czy wolny ? Czekam na video z odpalania. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Bomba , ile czasu Ci to zajęło? Lont szybki czy wolny ? Czekam na video z odpalania. Całość jakieś 2 godzinki , lont szybki a filmk też będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi