Skocz do zawartości

[martinator5608]Mój stuff na sylwestra 2015/2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to z niecierpliwością czekam na filmik :xmas_smile:

Gość martinator5608
Opublikowano

Mały upik :)

5adfecfc255a65f8gen.jpg

Gość martinator5608
Opublikowano

No nieżle :D

Dzięki :D , a tu kolejny upik :xmas_smile:

f9f8bf8c25a9a21fgen.jpg

Opublikowano

Bardzo ładny teścik Martinator, też planuję na początku odpalić po jednej petardzie ze swojego stuffu. Karabinek masz dłuższy chyba 3x od mojego, z tym, że ja mniejsze odstępy pomiędzy kolejnymi petardami zastosowałem. Użyłem lontu 10cm/s, zobaczymy jak to wyjdzie.

Gość martinator5608
Opublikowano

Bardzo ładny teścik Martinator, też planuję na początku odpalić po jednej petardzie ze swojego stuffu. Karabinek masz dłuższy chyba 3x od mojego, z tym, że ja mniejsze odstępy pomiędzy kolejnymi petardami zastosowałem. Użyłem lontu 10cm/s, zobaczymy jak to wyjdzie.

Dzięki, ja dodałem jeszcze paczke fp3 do niego i 10 p1000 - thunder king i jest już o wiele mniejszy odstęp :D, użyłeś tego samego lontu co ja więc bedzie głośno :D.

ps. Udanego sylwka i dużo zabawy :D

Gość martinator5608
Opublikowano

za raz idę postrzelać troszkę :D:)

85d6463c62904a4egen.jpg

Gość martinator5608
Opublikowano

No i odpalony :D

Niby mały ale daje radę :)

Gość martinator5608
Opublikowano

Maluteńki upik- znajomy miał w szafce te 2 achtungi prze pare dobrych lat wiec mam nadzieje że będą dobre :D

e7d071bf71338ab1gen.jpg