pirotechnik29 0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Jak myślicie, warta jest tego finału? Może znacie coś lepszego wyrzutnia ma być kątową do 200zł Z góry dzięki Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie, widziałem na żywo JW401 i była naprawdę słaba jak na swój kaliber i cenę, poza tym Jorge pogorszył swoje efekty, poprzez certyfikat BAM, który dopuszcza fajerwerki do sprzedaży w Niemczech (Jorge go ma). Zainteresuj się wyrzutniami kątowymi importera Gaoo oraz Painting Sky, Scirocco i Coco Rain importera Triplex. Są dużo tańsze, a ich efekty są ciekawsze. Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Nie, widziałem na żywo JW401 i była naprawdę słaba jak na swój kaliber i cenę, poza tym Jorge pogorszył swoje efekty, poprzez certyfikat BAM, który dopuszcza fajerwerki do sprzedaży w Niemczech (Jorge go ma). Zainteresuj się wyrzutniami kątowymi importera Gaoo oraz Painting Sky, Scirocco i Coco Rain importera Triplex. Są dużo tańsze, a ich efekty są ciekawsze.Gaoo jeżeli się nie mylę też ma Bama Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Ja miałem tą wyrzutnie na Sylwestra 2010/2011 i była cudowna,najlepsza kątówka i jedna z najlepszych wyrzutni jakie miałem no ale mineło już prawie 5 lat więc nie twierdze,że teraz też jest tak świetna faktycznie mogli ją pogorszyć od tego czasu Cytuj
0 konrad940 1 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mam ją w tym roku po raz pierwszy, zobaczymy.. A na finał pójdzie jw408 Cytuj
Pytanie
pirotechnik29 0
Jak myślicie, warta jest tego finału? Może znacie coś lepszego wyrzutnia ma być kątową do 200zł
Z góry dzięki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi