marcco 0 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam Grudzień nastał, do sylwestra pare dni. Najwyższa pora przedztawić sprzęt na ten rok. Zakupy robione na TF i BF. Na początek foto kostek i zakupionych rur. Doszły również szelki 2" (30 sztuk) i system ms 12. Temat bedę uzupełniać, Pozdrawiam Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Bardzo konkretnie podszedłeś do tematu Bardzo fajny stuff, zero gruzu jak tu co niektórzy mówią. Masz ogrom setek, fajne kątówki i szeleczki 2" Tylko pozazdrościć. Życzę udanego sylwestra ! Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 dużo pięknych kostek , różnorodność efektu i szeleczki :xmas_biggrin: cud miód i orzeszki :xmas_biggrin: w jakiej kolejności będziesz odpalać ? Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ooo Panie Jeden z najlepszych stuffów na forum Cała masa różnorodnych i konkretnych kostek . Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra < i zapraszam do siebie > Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 19 Grudnia 2015 To niesamowity stuff.Taka ilość 100 strzałowych wyrzutni :xmas_smile: .Chyba dlatego,że od 2017 roku znoszą setki, a ty chciałeś część wypróbować .Jest kilka znakomitych stuffów na forum,ale twój pod względem efektu nie wiem czy nie jest najlepszy.Naprawdę jestem pod wrażeniem twojego zakupu. :xmas_smile: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jest mega ! Ilość setek miażdży ! Będzie się działo ! Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 I takie coś to ja rozumiem Na konkrecie bez zbędnego syfu w postaci petard itp. Jest grubo i czekam na fote całości Cytuj
sheff 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Piękny stuff, tylko i wyłącznie same konkretne kostki do tego jeszcze 2 calowe bombki, mam nadzieje że zobaczymy po 31 12 efekty twojej pracy zapewne będzie to rewelacyjne widowisko Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Liczba kosztem 100sh ... :xmas_w00t: Brak słów żeby to opisać :xmas_tongue: Planujesz cos łączyć ? Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zniewalająca ilość wyrzutni wszelkiego rodzaju, profesjonalki robią mega wrażenie. Nic dodać nic ująć PS. Top3 forum? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Przepięknie taka ilość setek powala, do tego te szeleczki i kątówki, MISTRZOSTWO! Jeden z najlepszych na forum. Takiego konkretu w kalibrze dawno nie widziałem na forum. Cytuj
marcco 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzięki koledzy za komentarze Jednak z różnych przyczyn strzelane będzie w sumie na 3 razy. Pierwszy raz pare dni przed sylwestrem, w sylwestra raczej symbolicznie, a większość poleci dopiero w nowy rok. co kiedy będzie odpalone dopiero się okaże, pewnie jeszcze dojdzie coś z marketów i może małe zamówienie w necie. pozdrawiam Cytuj
marcco 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 witam Dzisiaj doszła ostatnia już paczka w tym roku z zakupów internetowych. Coś do zabawy musi też byc pozdrawiam ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi