Arturo :) 14 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Stuff bez pierdół na które w tym roku nie chciałem tracić czasu, a od tego mam trochę kulek i 3 paczki 859, które myślę, że w zupełności mi wystarczą. Oczywiście kostki łączę w całość ze względu na to, że pojedyncze odpalanie kostek totalnie mnie nie bawi. Jaki zamysł co do pokazu ? Nie mam jakiegoś ściśle określonego planu, po prostu stawiam na różnorodność i ciekawe efekty, a co w jakiej kolejności to już raczej bez większego znaczenia. W gratisie dostałem fontanny i rzymskie ognie, które może przydadzą mi się do pokaziku. Dodatkowo myślę aby zrobić jakiś stojaczek na kilka 2", ale jak coś to na pewno pojawią się jakieś zdjęcia w temacie Wyrzutnie: - JW900 - JW163 - P7619 - P7655 - TXB400 Bombki: - 22x 2" Petardy: - 3x 859 Art. różne: - 2x TXC496 ( gratis ) - 2x SF-7015 ( gratis ) Razem: 538 zł ( w tym przesyłki ) Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Grudnia 2015 W tym roku chyba nic nie burzyłeś bo gruzu nie widze :xmas_laugh:Swietny stuff ! Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Konkretny stuff bez dużej ilości 'gruzu' jak to lubi mawiać hl. Będzie udany pokazik Bombki dodają uroku całości. Pozdrawiam i życzę udanego strzelania Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Panie widzę że nie ma tragedii odrzyłeś trochę z Piro co mnie niezmiernie cieszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi