NEITAN 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam oto mój stuff na sylwestra 2015. Wszystko zamawiałem w sklepie fajerwerkitanio.pl za 378.44zł. Ogólnie to nie polecam tego sklepu bo mnie oszukali. Mam nadzieję, że stuff się podoba. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2q0wa63Yg6o https://www.youtube.com/watch?v=-mp8sibeGzg Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Bardzo elegancki stuff, sporo zabawy przed 24, a o 24 na pewno będzie bardzo kolorowo. Jak na tę kwotę to nie ma się do czego przyczepić :xmas_happy: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Nie przysłali mi dwóch wyrzutni No to pierwsze co robisz to telefon i dzwonisz do sklepu i mówisz co nie tak ! Bo użalanie sie na forum za duzo ci nie da Także radze zadzwonic po swietach Cytuj
NEITAN 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 No to pierwsze co robisz to telefon i dzwonisz do sklepu i mówisz co nie tak ! Bo użalanie sie na forum za duzo ci nie da Także radze zadzwonic po swietach Sklep wyłączyli Cytuj
koks127 5 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Elegancki stuff, sa wyrzutnie i inne rodzaje fajerwerków przez to dużo zabawy! Cytuj
NEITAN 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jakie to były wyrzutnie ? Nie pamietam juz nazw ale wartosc ich to jakies 27zł. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2015 W tym okresie akurat sklepy mają bardzo dużo pracy,spieszą się bo zamówień jest grom dlatego może dojść do jakiegoś niedopatrzenia i dlatego też nigdy nie odkładam zamówienia na ostatnią chwilę.Najlepiej jest zamówić wcześniej choćby ok. 10 grudnia a najlepiej jeszcze wcześniej. Co do zakupu....masz kilka bardzo małych przyzwoitych kostek,do tego art.rożne min.Dużo tego wszystkie fajnie,ale brakuje mi jakiegoś konkretu w postaci jakiejś np 36tki. Cytuj
NEITAN 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 W tym okresie akurat sklepy mają bardzo dużo pracy,spieszą się bo zamówień jest grom dlatego może dojść do jakiegoś niedopatrzenia i dlatego też nigdy nie odkładam zamówienia na ostatnią chwilę.Najlepiej jest zamówić wcześniej choćby ok. 10 grudnia a najlepiej jeszcze wcześniej. Co do zakupu....masz kilka bardzo małych przyzwoitych kostek,do tego art.rożne min.Dużo tego wszystkie fajnie,ale brakuje mi jakiegoś konkretu w postaci jakiejś np 36tkbendą Będą jeszcze większe, bo moj wujek handluje fajerwerkami to kupie od niego. Cytuj
pirotechnik96 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Super stuff, dużo efektów! Będzię część 2 filmiku? :xmas_tongue: Cytuj
NEITAN 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2015 Super stuff, dużo efektów! Będzię część 2 filmiku? :xmas_tongue: Już jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi