albert1995 0 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam jeśli są tu osoby z NS to mam pytanie gdzie polecacie kupić wyrzutnie ?kupował ktoś tu? http://www.zumi.pl/1996285,FHUP_Pawel_Chruslicki,Nowy_Sacz,firma.html Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja polecam hurtownię Jorge na ulicy Tarnowskiej, obok PZU, naprzeciwko Biedronki. Jest tam duży wybór fajerwerków w naprawdę niskich cenach. Sklep z fajerwerkami jest też na skrzyżowaniu ulic Asnyka i Kolejowej - tam sprzedają też rowery, skutery itp. Polecam też wybrać się do Tegoborzy (nr. 425) - można się tam zaopatrzyć w produkty importera Maxsem. Na Lwowskiej nigdy jeszcze nie kupowałem, ale można spróbować Cytuj
albert1995 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2015 A wiesz może czy jutro(niedziela) i w sylwestra będzie otwarte? Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 26 Grudnia 2015 W Sylwestra ten sklep na Tarnowskiej na pewno będzie otwarty (raz tam kupowałem tego dnia), natomiast nie wiem czy będzie jutro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi