Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te rakietki za 9.99 ciekawe ale nie mogę znaleźć efektu. Oby to nie było coś jak rubiny...

Może być ciekawą alternatywą dla bestow?

Opublikowano

Te rakietki za 9.99 ciekawe ale nie mogę znaleźć efektu. Oby to nie było coś jak rubiny...

Może być ciekawą alternatywą dla bestow?

100% to samo co Rubiny czy inne takie podobne

Opublikowano

nie nie testowałem ale to się wie wystarczy spojrzeć na cenę ilość nawet samo zdjecie , jak kupisz wspomnisz te słowa

Opublikowano

no dobra one normalnie byly 12.99, teraz 9.99 to trzeba sie upewnic ze dziadostwo a nie od razu skreslac z listy :)

edit: jade dzisiaj kuipic paczke tych rakiet, jesli bedzie ładny wybuch i efekty jak najbardziej je polece i porownam z bestami.

Opublikowano

dzisiaj podjade po rakietki za 9.99zl. Nikt nic nie wie wiec trzeba sprawdzic.

Opublikowano

Jeśli mógłbyś, nagraj efekt lub porównaj je z JR1 czy JR2. Widziałem je wcześniej w Arssionie i myślałem czy nie kupić, ciekawy jestem efektu. Byłbym wdzięczny. :)

Opublikowano

Nie bede ich mial zczym porownac, dopiero zaczynam kupowac, dzisiaj jak beda kupie paczke i nagram filmik.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wrzucam fragment z gazetki zawierający ofertę z fajerwerkami

Schowek012.jpg

Jeżeli ktoś z Was będzie wiedział coś więcej na temat cen oraz asortymentu dostępnego w samym markecie, proszę o odpowiedź w postach.