Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te rakietki za 9.99 ciekawe ale nie mogę znaleźć efektu. Oby to nie było coś jak rubiny...

Może być ciekawą alternatywą dla bestow?

Opublikowano
  W dniu 26.12.2015 o 12:24, scully napisał(a):

Te rakietki za 9.99 ciekawe ale nie mogę znaleźć efektu. Oby to nie było coś jak rubiny...

Może być ciekawą alternatywą dla bestow?

100% to samo co Rubiny czy inne takie podobne

Opublikowano

nie nie testowałem ale to się wie wystarczy spojrzeć na cenę ilość nawet samo zdjecie , jak kupisz wspomnisz te słowa

Opublikowano

no dobra one normalnie byly 12.99, teraz 9.99 to trzeba sie upewnic ze dziadostwo a nie od razu skreslac z listy :)

edit: jade dzisiaj kuipic paczke tych rakiet, jesli bedzie ładny wybuch i efekty jak najbardziej je polece i porownam z bestami.

Opublikowano

dzisiaj podjade po rakietki za 9.99zl. Nikt nic nie wie wiec trzeba sprawdzic.

Opublikowano

Jeśli mógłbyś, nagraj efekt lub porównaj je z JR1 czy JR2. Widziałem je wcześniej w Arssionie i myślałem czy nie kupić, ciekawy jestem efektu. Byłbym wdzięczny. :)

Opublikowano

Nie bede ich mial zczym porownac, dopiero zaczynam kupowac, dzisiaj jak beda kupie paczke i nagram filmik.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wrzucam fragment z gazetki zawierający ofertę z fajerwerkami

Schowek012.jpg

Jeżeli ktoś z Was będzie wiedział coś więcej na temat cen oraz asortymentu dostępnego w samym markecie, proszę o odpowiedź w postach.