panczo 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja od roku odpalam "żarówką" za 7.50 która jeszcze ani razu mnie nie zawiodła, ale zawsze w zanadrzu mam 1 najzwyklejszą zapalniczkę z kiosku oraz 3-4 paczki zapałek. Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Hmm, a ja odpalam kadzidłem azjatyckim, najbardziej praktyczne, mam ich całą paczkę Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 pokepim: Ale podpalasz je tak żeby się paliło czy wystarczy że się tli? Bo też mam troche tego w domu Cytuj
Gość mati_77717 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Świeczkę sobie wziąć tak najlepiej podpalać petardy Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jeśli już do tego wróciliśmy, to polecam zapalarkę pirotechniczną. Pali się około 5min, na pewno nie zgaśnie i nie dymi. Uważajcie tylko, bo mi przysłali z odwrotnie naklejoną poligrafią i napis "Tu trzymać" jest w miejscu które spala się jako pierwsze :smile: Cytuj
cyc1212 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja uważam że do odpalania najlepsze są zapalniczki do kuchenek gazowych. Dają duży płomień i przy odpalaniu możdzieża nie parzą palców Cytuj
benny10 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja mam żarowa , taka w ksztalcie naboju . Tylko cos mi sie szybko gas skonczyl , taki zielony , ladny plomien ma : D Za dyszkę byla Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 4 Stycznia 2009 W przyszłym roku planuję zaopatrzyć się w to:http://www.allegro.pl/item516303241_palnik...zowa_1300c.html Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja odpalam zapalniczkami zwykłymi jak i jedną żarową. Zapałkami już rzadko. Czasami zimnymi ogniami. ;-) Dpbry pomysł ma ZIP niezły ten palnik. Może kupię sobie podobny lub zapalniczkę żarową z systemem jet albo jakąś typu a'la palnik. Cytuj
wsza_piroman 0 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Papierosem taty xP Heh najlepiej tylko moj tata tak robi ja jestem zemały ale co tam Cytuj
wsza_piroman 0 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Papierosem najlepiej :twisted: Rany co wy z tymi fajkami zaszkodzi wam a ja zapalką szybciej lont moge odpalić niż papierosem bo żar ma temperature do 600 C" a ognien do tysiaca ;D wystarczy przyłozyć i odrazu odpala ;D Cytuj
adik0703 0 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Aja odpalałem palnikiem Big Jet 3000 Bardzo fajnie palił polecam wszystkim.Palnik Big Jet 3000 Cytuj
pawlas444 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 najlepsza jest zapalniczka do odpalania petard :rolleyes: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi