bart139 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam wszystkich. Trochę poprzeglądałem fajerwerki i zdecydowałem się na kupno w marketach.Zdecydowałem się na : New Year (Europyroco) 89.99 Royal Night (Hestia) 49.99 Fajerwerki z Kauflandu powinny dać radę . Mam do dyspozycji jeszcze około 60 zł (jak będzie droższa propozycja to przemyśle). Zastanawiałem się nad Hydrą z Carrefoura , jednak miałem tę wyrzutnię rok temu i chciałbym spróbować innej wyrzutni. Czy polecacie kupić jedną za 60 zł albo np.2-3 mniejsze ? Co sądzicie o tych wcześniejszych wyrzutniach , warte są zakupu ? Cytuj
0 bart139 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jestem z Poznania i u siebie w Kauflandzie widziałem tylko New Year z Europyroco , możliwe że nie zauważyłem Cytuj
0 OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Jeśli chcesz mniejsze kostki to z marketów wpadły mi w oko: - Mission z Brico Marche- 19,99 - Golden Waterfall z Leclerca 25,99 - Ali Baba z Netto , chyba 15zł Cytuj
Pytanie
bart139 0
Witam wszystkich.
Trochę poprzeglądałem fajerwerki i zdecydowałem się na kupno w marketach.Zdecydowałem się na :
Fajerwerki z Kauflandu powinny dać radę . Mam do dyspozycji jeszcze około 60 zł (jak będzie droższa propozycja to przemyśle).
Zastanawiałem się nad Hydrą z Carrefoura , jednak miałem tę wyrzutnię rok temu i chciałbym spróbować innej wyrzutni.
Czy polecacie kupić jedną za 60 zł albo np.2-3 mniejsze ?
Co sądzicie o tych wcześniejszych wyrzutniach , warte są zakupu ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi