kubakuba08 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam 3 dostępne markety lidl,biedronka i carrefour.Budżet ok.160zł. Mogę wybrać tylko jeden market,bo ja tylko doradzam,a rodzice sobie kupują.Jaka opcja jest najlepsza?Na razie wymyśliłem tak: Carrefour: 1.hydra,top 64 i ten zestaw z hestii za 45zł lub zestaw impuls z piromaxa. 2.hydra,zestaw schok z piromaxa,zestaw z hestii za 15zł 3.hydra,top 64,zestaw z hestii za 15zł 4.hydra,top 64,colorful gift hestia,petardy adrenaliane Biedronka: 1.Nosferatu,zestaw duży,wyrzutnia planet 2.Fire 2,zestaw duży,25 strzałów wyrzutnia Lidl: 1.predator,diabolo 2.harmonie,zestaw mixer 3.super bomba,zestaw mixer,rzymski ogień Cytuj
0 sheff 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 zestaw nr 1, półtora minuty strzelania wyrzutni i do tego trochę będą mogli pobiegać z rakietami i innymi pierdołkami z zestawu Cytuj
Pytanie
kubakuba08 0
Mam 3 dostępne markety lidl,biedronka i carrefour.Budżet ok.160zł.
Mogę wybrać tylko jeden market,bo ja tylko doradzam,a rodzice sobie kupują.Jaka opcja jest najlepsza?Na razie wymyśliłem tak:
Carrefour:
1.hydra,top 64 i ten zestaw z hestii za 45zł lub zestaw impuls z piromaxa.
2.hydra,zestaw schok z piromaxa,zestaw z hestii za 15zł
3.hydra,top 64,zestaw z hestii za 15zł
4.hydra,top 64,colorful gift hestia,petardy adrenaliane
Biedronka:
1.Nosferatu,zestaw duży,wyrzutnia planet
2.Fire 2,zestaw duży,25 strzałów wyrzutnia
Lidl:
1.predator,diabolo
2.harmonie,zestaw mixer
3.super bomba,zestaw mixer,rzymski ogień
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi