Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: 8095R
Nazwa: TLUSTÁ ŘÍMANKA
Opis: Rzymski ogień - 0,8 " ( 20 mm ) - 8 strzałów
Cena : Lidl 9,99zł (2015/16r)

Film

Opublikowano

Standardowo mam jak co roku. Nigdy mnie nie zawodzą :)

Opublikowano

Bardzo dobre rzymsmkie ognie i nie ma sensu przeplacac za bazooki i hiper storny i inne olbrzymie kalibry. Dla odwazny mozna trzymac w reku.

Opublikowano

Miałem w tym roku zieloną. Efekt to zielony z migotaniem oraz zielony z cracklingiem na przemian. Nie zawiodłem się. Wychodzi tanio, strzela jak dobra mała wyrzutnia 10/10.

Opublikowano

Trzymać rurę w ręku nie polecam. W tym roku dwie sztuki z czterech jakie kupiłem wybuchły na ziemi przy ostatnim ładunku. Także jeśli wam ręce i oczy do życia potrzebne to wbijajcie w ziemię i oddalcie się na te chociażby 5 metrów.

Opublikowano

Ja tam trzymalem w reku i bylo ok.. bardzo polecam te rzymskie ognie bo naprawde warto

Opublikowano

Ja tam trzymalem w reku i bylo ok.. bardzo polecam te rzymskie ognie bo naprawde warto

Do następnego razu...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowi, który kolor rzymianek odpowiada efektem z falą i craclingiem?

Opublikowano

Panowi, który kolor rzymianek odpowiada efektem z falą i craclingiem?

Jeśli chodzi o tą co na filmie w pierwszym poście to zielona.

• 2 lata później...
Opublikowano

Bardzo fajne rzymianki,strzelają praktycznie jak dobra kostka 20mm☺️Kupuje je co roku,w tym roku również mam zamiar,chyba że wywalą za nie jakąś nienormalną cenę.