blubencjusz 1 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Symbol: 8095RNazwa: TLUSTÁ ŘÍMANKAOpis: Rzymski ogień - 0,8 " ( 20 mm ) - 8 strzałówCena : Lidl 9,99zł (2015/16r) Film Cytuj
scully 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Bardzo dobre rzymsmkie ognie i nie ma sensu przeplacac za bazooki i hiper storny i inne olbrzymie kalibry. Dla odwazny mozna trzymac w reku. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Miałem w tym roku zieloną. Efekt to zielony z migotaniem oraz zielony z cracklingiem na przemian. Nie zawiodłem się. Wychodzi tanio, strzela jak dobra mała wyrzutnia 10/10. Cytuj
TMS 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Trzymać rurę w ręku nie polecam. W tym roku dwie sztuki z czterech jakie kupiłem wybuchły na ziemi przy ostatnim ładunku. Także jeśli wam ręce i oczy do życia potrzebne to wbijajcie w ziemię i oddalcie się na te chociażby 5 metrów. Cytuj
maćko 0 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja tam trzymalem w reku i bylo ok.. bardzo polecam te rzymskie ognie bo naprawde warto Cytuj
TMS 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ja tam trzymalem w reku i bylo ok.. bardzo polecam te rzymskie ognie bo naprawde warto Do następnego razu... Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Panowi, który kolor rzymianek odpowiada efektem z falą i craclingiem? Cytuj
blubencjusz 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Panowi, który kolor rzymianek odpowiada efektem z falą i craclingiem? Jeśli chodzi o tą co na filmie w pierwszym poście to zielona. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Bardzo fajne rzymianki,strzelają praktycznie jak dobra kostka 20mmKupuje je co roku,w tym roku również mam zamiar,chyba że wywalą za nie jakąś nienormalną cenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi