FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Symbol:SM9824Nazwa:MISSILEOpis:Wyrzutnia 16 strzałów , id=20mmEfekt:SREBRNE KOMETY + BIAŁE MIENIACE SIE GWIAZDKI; SREBRNEKOMETY + CZERWONE MIENIACE SIE GWIAZDKI; SREBRNE KOMETY +ZIELONE MIENIACE SIE GWIAZDKI; SREBRNE KOMETY + BROKATFilm: Cena hurtowa:16,80 złWyrzutnia o dosyć ładnym, efekcie jak na tę cene.Wysoko lecące białe komety o dużym rozprysku.Polecam.mod: źle nazwany temat. Oznaczenia mają być bez obwódki i w dodatku zgubiłeś 'i' w wyrazie Missile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 bardzo ładny efekt, ale niestety nie na Twoim filmie, jakość tragiczna i prawie nie widać strzałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 masz racje jakosc tragiczna :cry: ale efekty ja widac super :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Piękna wyrzutnia. miałem ją na sylwka 06/07. Najbardziej spodobały mi się te czerwone migające gwiazdki bo to efekt rzadko spotykany w wyrzutniach. Cena też nie za wysoka, ale niestety nie mam ją na tegorocznego sylwka mimo, że chciałem ją kupić. Dostałem zamiast niej Guliwera :???: Moja ocena Misiile 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Film rzeczywiście co najmniej dziwny. Trzeba się zdecydować co filmować albo wystrzał z wyrzytni albo rozprysk na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Widać że FM bardziej podobały się wystrzały wyrzutni niż jej efekty... :shock: Ale gdy już zobaczyłem efekty byłem mile zaskoczony, taka niska cena a takie śliczne efektyOcena missile 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=gPW8SxgwdWY Nowy film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=2ffHXYi0AWs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Kostka,której nie pochwale ani też nie skrytykuje.Powiem tak efekty średnie.Wyrzutnię ratuje finał w postaci pięknego brokatu.Wielkość wybuchu średnia,jakość też.Nie jest droga,więc można ją w sumie zakupić.Ze względu na finał-Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropiotr223 11 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moja missile dwa lata temu miała całkowici einne efekty a w finale były dwa strzały. Jeden brokatowy a drugi to taki jakby zielony glitterin. Moja miała ogromne efekty. Natomiast mojego sąsiada w tego sylwestra miała inny efekt. W finale były cztery strzały pięknego brokatu. Ogólnie to oba efekty mi się spodobały i mogę szczerze polecić, nie powina was zawieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi