Piter221 7 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Panowie, jakie rakiety polecicie do 50-60zł z Biedronki/Lidla/Netto/Tesco/Intermarche bo mam wyrzutnie itd, ale jakieś rakietki chciałem, orientuje się ktoś w czymś fajnym z tych sklepów? żeby było ich chociaż z 6-10 Cytuj
0 miśQQ92 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 efekt jest bardzo dobry, za podobną cene nie dostaniesz nigdzie 13 takich rakiet, także bierz. Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 - największa rakieta - średnia rakieta - najmniejsza rakietaOgólnie można powiedzieć, że zestaw opłacalny, biorąc pod uwagę jeszcze to, że w środku masz 2 paczki petard, 2 wulkany i jakiś większy motylek. Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tu masz recenzje tego zestawu. Ja osobiście nie wziął bym go, wolał bym zestaw rakiet z Netto Extreme R13 za 59,99 zł. Cytuj
0 szymon_274 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tu masz recenzje tego zestawu. Ja osobiście nie wziął bym go, wolał bym zestaw rakiet z Netto Extreme R13 za 59,99 zł. A ja go zakupiłem i jestem po pierwszych testach. Śmiało mogę powiedzieć, że rakiety i petardy dają radę, natomiast wulkany albo przetestuję dzisiaj, albo zostawię sobie na jutro. Cytuj
0 Piter221 7 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dobra mam juz ten zestaw na chacie i poleciała najmniejsza rakietka, efekt na prawe zajeisty a to najmnijesza. Długo sie utrzymuje i jest całkiem spory Cytuj
Pytanie
Piter221 7
Panowie, jakie rakiety polecicie do 50-60zł z Biedronki/Lidla/Netto/Tesco/Intermarche bo mam wyrzutnie itd, ale jakieś rakietki chciałem, orientuje się ktoś w czymś fajnym z tych sklepów? żeby było ich chociaż z 6-10
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi