bungar 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich Jak co roku przedstawiam Wam mój skromny stuff, może nie jest jakiś duży, ale najważniejsze, że nigdy nie witam Nowego Roku z pustymi rękami W tym roku chyba pierwszy raz mam kostkę więcej niż 25sh, jest wszystkiego po trochu, jednego czego mi brakuje to racy morskiej, no ale samemu nie opłacało mi się zamawiać No to malutki spis tego co jest : Wyrzutnie: TXB828 "Dotyk przygody" JW06 "Kasjopeja" TXB498 "Magic Key" JF11 "Ninja" Rakiety: R18058 "Demon" Petardy: EX1 x2 PXP308 "Adrenaline" x2 Rzymskie ognie: M45 "Planet" kilka T6238 "Multicolour" No To by było na tyle. Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
miśQQ92 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Skromny, ale dobrze ułożony TXB828 fajna kostka, nagraj filmik Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest co odpalić na godzinę zero, jak i zarówno jest co odpalić przed sylwkiem. Masz efekt i zabawę, to mi się podoba! Udanego sylwestra życzę Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak już mówiłem u kolegi Szymon _274 ''każdy kupuje za budżet jaki w danym roku posiada do wydatku na piro i jeden kupi więcej, a drugi mniej'' i jedyne co trzeba zrobić to kupić stuff dobrze dobrany za swój budżet tego roczny a u Ciebie widzę, że kupiłeś z myślą o jak najlepszych efektach za tą kasę i też, żeby była kilka produktów, a nie jeden, więc mi się podoba Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ciekawy stuff jest coś fajnego na 24 lecz brakuję mi troszkę czegoś do zabawy przed północą, ale ogolnie to bardzo fajnie :xmas_tongue: . Zapraszam do mnie :xmas_biggrin: Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ciekawy stuff jest coś fajnego na 24 lecz brakuję mi troszkę czegoś do zabawy przed północą, ale ogolnie to bardzo fajnie :xmas_tongue: . Zapraszam do mnie :xmas_biggrin:Jak dla mnie nie brakuje niczego do zabawy, ma fajne petardy, rakiety i rzymskie ognie. Dotyk Przygody to wspaniała kosteczka, widziałem ją na żywo i na prawdę robi robotę. Udanego sylwestra !! Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wielkie dzięki za miłe słowa Sam jestem bardzo ciekaw tej kostki Dotyk przygody, ale widzę, że dobre opinie ma, więc jestem spokojny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi