PyroMarcin 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mój brat chcę kupić za 50 zł stuff i on chcę żeby była zabawa trochę efektu i dość huku W mieście w sklepie jednym jest większość co jest na internecie Proszę o propozycje. Cytuj
0 OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Za tą cenę to: Paczka txp859 Wyrzutnia Amaretto Jakieś cyrkoblitz albo rzymiaki na zabawę Cytuj
0 FieryExplosion 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Proponowałbym Rakiety VooDoo/DR04 Best 13-15zł Petardy Explosive I kilka paczek 1,5zł/paczka(40szt) FP3 New/small Jorga/Komety (tańsze nieco słabsze) 7-11zł JC09 Cracker niepozorne ale naprawdę robią robotę i są tanie 3-4zł No i dorzucił bym jakąś wyrzutnie (według mojej opinii) ewentualnie moździerz jeśli juz stawiamy full control w zabawę( aczkolwiek nie polecam) . Jeśli znajdziesz coś z dowolnej taniej dobrej opcji Styx/Solaris. Jeśli markety to zawitaj do Lidla/biedronki. Apollo 14 jednak nie jest za ciekawe a nie wiem czy dołożysz do ghost hunera który juz jest pewniakiem. Biedronka bateria mistrzowie ognia ona miała chyba 25sh jest bardzo dobra, lecz tego roczna cena jest naprawdę nieatrakcyjna! Pozdrawiam Ceny podawałem w tym zakresie gdzie są jeszcze opłacalne, ile sobie teraz życzą na straganach to nie wiem ja wybieram tylko opcje -30%< . Cytuj
Pytanie
PyroMarcin 0
Mój brat chcę kupić za 50 zł stuff i on chcę żeby była zabawa trochę efektu i dość huku
W mieście w sklepie jednym jest większość co jest na internecie Proszę o propozycje.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi