Pein 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, chciałbym przedstawić mój skromny stuffik (ale to dlatego, że nie tylko ja w tym roku kupuję ze znajomych ), głównie postawiłem na wyrzutnie, ponieważ rok temu trochę się sparzyłem na rakietach (poszedłem na ilość i z jakością było słabo :xmas_tongue: ).Wyrzutnie:- Die Bestie Keller- P7034 Katar Kometa- JW3001 Exclusive Collection Jorge- JW07 Mars Jorge- JW08 Wenus Jorge- JW68 New Generation 12 Jorge- Royal Night HestiaMoździerze: - 2x M8 Mistrzowie Ognia (Gratis od Bigfun'a)Rakiety: - R20072 Perfect Jorge- Cyrkoblitz KometaPetardy:- FP3 Jorge (25 sztuk)- JC01S Jorge (3 paczki)- masa innych pierdół z zeszłych lat typu: piratki, JC05 Koszt: około 300zł Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 30 Grudnia 2015 No nie powiedziałbym, że taki skromny xD Mi się bardzo podoba, ze względy na dobre kostki i nową pozycję Życzę udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku i zapraszam - http://www.forumfajerwerki.pl/topic/15449-alekfajerwerki-stuff-20152016/page-2 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2015 No i bardzo ładnie.Jest kilka ładnych wyrzutni z kapitalnym konkretem.Do tego moździerz,rakiety... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi