szymon_274 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich jak co roku. Niestety, tym razem portfel bardziej niż zwykle wołał o pomoc, więc automatycznie przełożyło się to na fajerwerki. Jednak co to za sylwester, bez pierdzielnięcia? Przedstawiam Wam mój jakże skromny, ale i wystarczający zestawik na tegorocznego sylwestra. A więc: Zestaw fajerwerków Mixer - 4 rakiety Raketak - 3 rakiety Vozembouch - 6 rakiet Gracie - Super Petarda, Piratka -Motylek i 2x fontanna Etna Rzymski ogień Tlusta Rimanka - 8 strzałów Wyrzutnia PXB2117 Inferno -od Piromaxa, 25 strzałów Petardy Explosive I, RC1, RC3 i FP3 small - oraz jakieś inne duperele Za całość wyszło coś koło 100zł. Zdjęcia: http://images78.fotosik.pl/194/fbdb9053775b1a00med.jpg Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bardzo skromnie,ale dobrze,że choć spore rakiety i jakąś kostkę masz. Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jest i efekt i zabawa, tak jak chciałem. Dzięki:) Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mi się bardzo podoba, sam miałem podobny stuff ale to 3 lata temu..Uwierz mi, świetnie się przy nim bawiłem czego i tobie życzę!! :-D Bezpiecznego sylwka i szczęśliwego Nowego Roku :-) 3maj się :-) Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Sam w tym roku mam nie wiele więcej każdy kupuje za budżet jaki w danym roku posiada do wydatku na piro i jeden kupi więcej, a drugi mniej Ogólnie jak na to 100 złoty to jest meega spoko ułożone Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mi się bardzo podoba, sam miałem podobny stuff ale to 3 lata temu..Uwierz mi, świetnie się przy nim bawiłem czego i tobie życzę!! :-D Bezpiecznego sylwka i szczęśliwego Nowego Roku :-) 3maj się :-) Dzięki za wyrozumiałość i życzenia. Również Tobie życzę wystrzałowego sylwka i wyśmienitej zabawy. Pozdrawiam serdecznie! Sam w tym roku mam nie wiele więcej każdy kupuje za budżet jaki w danym roku posiada do wydatku na piro i jeden kupi więcej, a drugi mniej Ogólnie jak na to 100 złoty to jest meega spoko ułożone Dokładnie, dzięki wielkie Cytuj
bungar 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak za taką cenę to masz sporo zabawy, i kostkę na finał. Ważne, że ejst coś do postrzelania Ja też mam podobny skromny stuff, zapraszam do mojego tematu Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jak za taką cenę to masz sporo zabawy, i kostkę na finał. Ważne, że ejst coś do postrzelania Ja też mam podobny skromny stuff, zapraszam do mojego tematu No, trochę się w tym roku podobnie zgraliśmy Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Moim zdaniem bardzo dobrze dobrany stuff jak na taki budżet.Ja na Twoim miejscu dokupil bym jeszcze paczkę petard typu fp3 lub 859, żeby więcej zabawy było przed 24 :xmas_w00t: Miłego strzelania jutro :christmascool: Cytuj
szymon_274 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Moim zdaniem bardzo dobrze dobrany stuff jak na taki budżet.Ja na Twoim miejscu dokupil bym jeszcze paczkę petard typu fp3 lub 859, żeby więcej zabawy było przed 24 :xmas_w00t: Miłego strzelania jutro :christmascool: Jak odpalę te wszystkie co mam, to będzie dobrze, hehe :xmas_biggrin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi