Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jak co roku.
Niestety, tym razem portfel bardziej niż zwykle wołał o pomoc, więc automatycznie przełożyło się to na fajerwerki.

Jednak co to za sylwester, bez pierdzielnięcia?
Przedstawiam Wam mój jakże skromny, ale i wystarczający zestawik na tegorocznego sylwestra.

A więc:

Zestaw fajerwerków Mixer
- 4 rakiety Raketak
- 3 rakiety Vozembouch
- 6 rakiet Gracie
- Super Petarda, Piratka
-Motylek i 2x fontanna Etna

Rzymski ogień Tlusta Rimanka
- 8 strzałów

Wyrzutnia PXB2117 Inferno
-od Piromaxa, 25 strzałów

Petardy Explosive I, RC1, RC3 i FP3 small
- oraz jakieś inne duperele

Za całość wyszło coś koło 100zł.
Zdjęcia:

http://images78.fotosik.pl/194/fbdb9053775b1a00med.jpg

Opublikowano

Bardzo skromnie,ale dobrze,że choć spore rakiety i jakąś kostkę masz.

Opublikowano

Jest i efekt i zabawa, tak jak chciałem. Dzięki:)

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, sam miałem podobny stuff ale to 3 lata temu..Uwierz mi, świetnie się przy nim bawiłem czego i tobie życzę!! :-D Bezpiecznego sylwka i szczęśliwego Nowego Roku :-) 3maj się :-)

Opublikowano

Sam w tym roku mam nie wiele więcej :P każdy kupuje za budżet jaki w danym roku posiada do wydatku na piro i jeden kupi więcej, a drugi mniej :D Ogólnie jak na to 100 złoty to jest meega spoko ułożone :)

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, sam miałem podobny stuff ale to 3 lata temu..Uwierz mi, świetnie się przy nim bawiłem czego i tobie życzę!! :-D Bezpiecznego sylwka i szczęśliwego Nowego Roku :-) 3maj się :-)

Dzięki za wyrozumiałość i życzenia. Również Tobie życzę wystrzałowego sylwka i wyśmienitej zabawy. Pozdrawiam serdecznie!

Sam w tym roku mam nie wiele więcej :P każdy kupuje za budżet jaki w danym roku posiada do wydatku na piro i jeden kupi więcej, a drugi mniej :D Ogólnie jak na to 100 złoty to jest meega spoko ułożone :)

Dokładnie, dzięki wielkie :)

Opublikowano

Jak za taką cenę to masz sporo zabawy, i kostkę na finał. Ważne, że ejst coś do postrzelania :) Ja też mam podobny skromny stuff, zapraszam do mojego tematu :)

Opublikowano

Jak za taką cenę to masz sporo zabawy, i kostkę na finał. Ważne, że ejst coś do postrzelania :) Ja też mam podobny skromny stuff, zapraszam do mojego tematu :)

No, trochę się w tym roku podobnie zgraliśmy ;)

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobrze dobrany stuff jak na taki budżet.Ja na Twoim miejscu dokupil bym jeszcze paczkę petard typu fp3 lub 859, żeby więcej zabawy było przed 24 :xmas_w00t: Miłego strzelania jutro :christmascool:

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobrze dobrany stuff jak na taki budżet.Ja na Twoim miejscu dokupil bym jeszcze paczkę petard typu fp3 lub 859, żeby więcej zabawy było przed 24 :xmas_w00t: Miłego strzelania jutro :christmascool:

Jak odpalę te wszystkie co mam, to będzie dobrze, hehe :xmas_biggrin:

• mantis zmienił(a) tytuł na [szymon_274] Stuff 2015/16