Resist 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Mam do wydania jeszcze 150zł, ale w gre wchodzi tylko Polo. Ktoś się orientuje co warto tam wziąć? Edit: Ewentualnie Dino lub Biedronka Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kostka Dubaj z Europyro z Polo Marketu może być fajna. Jak bym miał ten market u siebie mocno bym się nad nią zastanawiał. Druga opcja to kostka z Biedry za 150zł. Cena bardzo dobra, na internecie chodziła w granicach 200 paru złotych. Cytuj
0 Resist 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kumam. Też zastanawiałem się nad tą kostką z biedry. A czy któreś z rakiet sa w miare sensowne? Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Kumam. Też zastanawiałem się nad tą kostką z biedry. A czy któreś z rakiet sa w miare sensowne?Żadna z rakiet nie zrobi takie show jak kostka. Weź sobie, którąś z tych wyrzutni, a na pewno będziesz zadowolony. Rakiety może mają swój klimat, ale jeden strzał wychodzi o wiele wiele drożej i w dodatku jest gorszej jakości jak ten z kostki. Co do rakiet, jeżeli masz dostęp do Kauflanda lub namiotu Europyro to kup sobie Shell Rocket 1,5" lub 2,5". Robią robotę te rakietki. Cytuj
Pytanie
Resist 0
Witam. Mam do wydania jeszcze 150zł, ale w gre wchodzi tylko Polo. Ktoś się orientuje co warto tam wziąć?
Edit:
Ewentualnie Dino lub Biedronka
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi