Skocz do zawartości
  • 0

PoloMarket - co warto wziac?

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam do wydania jeszcze 150zł, ale w gre wchodzi tylko Polo. Ktoś się orientuje co warto tam wziąć?

Edit:

Ewentualnie Dino lub Biedronka

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Kostka Dubaj z Europyro z Polo Marketu może być fajna. Jak bym miał ten market u siebie mocno bym się nad nią zastanawiał.

Druga opcja to kostka z Biedry za 150zł. Cena bardzo dobra, na internecie chodziła w granicach 200 paru złotych.

• 0
Opublikowano

Kumam. Też zastanawiałem się nad tą kostką z biedry. A czy któreś z rakiet sa w miare sensowne?

• 0
Opublikowano

Kumam. Też zastanawiałem się nad tą kostką z biedry. A czy któreś z rakiet sa w miare sensowne?

Żadna z rakiet nie zrobi takie show jak kostka.

Weź sobie, którąś z tych wyrzutni, a na pewno będziesz zadowolony.

Rakiety może mają swój klimat, ale jeden strzał wychodzi o wiele wiele drożej i w dodatku jest gorszej jakości jak ten z kostki.

Co do rakiet, jeżeli masz dostęp do Kauflanda lub namiotu Europyro to kup sobie Shell Rocket 1,5" lub 2,5". Robią robotę te rakietki.

• 0
Opublikowano

Okej, dzięki za rady.

Pozdrawiam. :-)

• 0
Opublikowano

march z triplex'u :) jest ok.