Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Symbol - TXB063Nazwa - Final Cake 2Ilość strzałów - 36Kaliber - 1,2"Film - Jak sama nazwa wskazuje - wyrzutnia idealna na finał. 36 strzałów w niecałe 15 sekund. Efekt migoczących palm z niebieskimi gwiazdkami i miną plus duża dynamika - dla mnie rewelacja. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Wypasione cacko!!Najbardziej dynamiczna wyrzutnia jaką miałem w życiu!Potężna ściana ognia na calej długości od wylotu ładunków.Efekt prajtyc3znie nie spotykany.Najlepsza 36 strzałowa wyrzutnia jaką miałem!Nawet Grafitii mnie bardziej nie zachwyciła!Publika szalała wręcz!!!Szczerze polecam tą fenomenalną wyrzutnię! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Kostka kozacka,klasa światowa!! Edytowane 7 Lutego 2020 przez damian7878 Cytuj
krzycho1708 31 Opublikowano 7 Lutego 2020 Dobry sajgon na niebie robi tegorocznego sylwestra na żywo przekonam się co potrafi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi