capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Symbol: TXB022 Nazwa: Spektrum Efekt: Czerwona dalia z białym rozbłyskiem, srebrna korona z zielonymi gwiazdkami, czerwona palma z białym rozbłyskiem, srebrna fala z cracklingiem, czerwona dalia oraz chryzantema z hukiem. Ilość strzałów: 37 Kaliber: 30 mm (1,2") Waga prochu: 777g Czas: około minuty Średnia cena: 100 zł Film: Cudowna, znakomita wyrzutnia, najlepsza jaką kiedykolwiek miałem! Efekty są ogromne i naprawdę piękne, kolorowe gwiazdy rozpryskują nad całym polem, palmy opadają aż do ziemi, a crackling (taki jak w TXB400 Samum) stwarza niesamowite wrażenie (wydawało mi się, że efekt wisi tuż nade mną, a stałem 40 metrów od baterii). Ciągle mam ten efekt przed oczami. Wyrzutnia idealna, bierzcie ile wlezie i nawet się nie zastanawiajcie, robi wielkie wrażenie! Moim zdaniem piękniejsza od Songa Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Rewelacja! Przepiękna wyrzutnia.Na wielką uwagę zasługują ostatnie wystrzały wyrzutni o efekcie craclingu(chyba jeszcze piękniejszy,gęściejszy i większy niż w Samum). Na mnie oraz wielu widzach wielkie wrażenie zrobiły czerwone palmy,które rozjaśniły całe niebo.Podobał mi się też efekt trzeszczących palm z zielonymi gwiazdami.Nie przypadł mi do gustu jedynie początek,ponieważ niektóre rozbryzgi były po prostu małe,chodzi mi o te dalie białymi gwiazdkami.Po za tym wyrzutnia wielkiej klasy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Pora na film.Nagrywane z odległości ok 50 metrów.Jakość nie najlepsza do tego jeszcze mgła https://youtu.be/QR9MacvUrMY Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dołączam do grona zadowolonych użytkowników tej kostki Ostatni efekt gęstych, wielkich chmur cracklingu z czerwoną dalią najlepszy. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Polecam bardzo ładna bateria https://youtu.be/TGcVDJZbIFk?t=9m38s Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Polecam ! podobnie jak sorbet robi bardzo dużo szumu dynamiczna wyrzutnia z pięknym finałem po prostu krótko mówiąc robi robotę. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zbytnio duzych zmian nie widzę na tym filmiku... sam posiadam tą kostkę mialen starszą wersje takze porównam na żywoo Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jedna z najlepszych wyrzutni jakie miałem okazje widzieć, jest to mój pewny punkt w zakupach na Sylwestra 2019. Cytuj
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2019 3 minuty temu, mpiwowski napisał: Jedna z najlepszych wyrzutni jakie miałem okazje widzieć, jest to mój pewny punkt w zakupach na Sylwestra 2019. Zaraz ci ludzie napiszą, że SORBET dużo lepszy a mi osobiście też zawsze bardziej SPECTRUM pasował. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Stycznia 2019 2 minuty temu, FANATYK napisał: Zaraz ci ludzie napiszą, że SORBET dużo lepszy a mi osobiście też zawsze bardziej SPECTRUM pasował. Spectrum dużo lepszy niż Sorbet w tym roku przynajmniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi