capodanno 37 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Symbol: TXB045 Nazwa: Sensation Efekt: czerwono-niebieski ogon + biały brokat; zielona palma z zielonym ogonem + trzask; niebiesko - purpurowy ogon + zielony brokat; srebrna palma na czerwonym ogonie + deszcz iskier; brokatowa korona na niebieskim ogonie Liczba strzałów: 25 Kaliber: 20 mm (0,8") Czas: około 25 sekund Waga prochu: 160g Średnia cena: 33 zł Film: Nie spodziewałem się, że efekty tej wyrzutni będą tak duże - producent wycisnął z 20mm bardzo dużo dobrego efektu . Na żywo kostka prezentuje się naprawdę pięknie - kolory wydawały mi się bardzo jasne i "soczyste", palmy z deszczem iskier także zaskoczyły rozmiarem, a brokatowy finał to czysta poezja. Moim zdaniem ta kostka pogrążyła serię Big Bang - w takiej cenie to chyba najlepsza wyrzutnia 25-strzałowa. Nie miejcie wątpliwości co do zakupu, bierzcie spokojnie . Ta wyrzutnia bardzo miło mnie zaskoczyła. Warto było ją kupić! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi