Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol:Tropic TR-33
Nazwa:New York
Opis:Bardzo duża rakieta firmy tropic (ok 3") , efekt - wielka złota palma !!!
Zdjęcie: http://img176.imageshack.us/my.php?image=cz42rd6.jpg
Film:

Cena:Ok 20zł

Rakieta cud-miód.
Dostałem ją zamiast Etny i chyba nie żałuję (w fajrewerki.gda.pl).
Poszła jako środkowa w kolejności , zaraz po wyrzutniach.
Wszyscy zachwyceni wielkością , wsadziłem ją w rure.
Odpaliłem - wysoko poleciała i wielka ! palma bardzo długom utrzymująca się na niebie.

@mantis: Najpierw symbol (bez dodatkowych nawiasów), później nazwa. Skoro ten temat znajduję się w subforum "Tropic", to nie trzeba o tym informować w nazwie tematu.
Opublikowano

Ja mam na kompie filmy FireMana i się nic nie tnie :mrgreen:
Może na żywo wyglądało to ładnie skoro piszesz cud-miód, ale filmik mnie nie przekonał. Jeszcze ta duża cena. Tak na dobrą sprawę to niema ograniczeń w wielkościach rakiety, więc to mogło być te 75 mm :razz:

Opublikowano

ja też miałem tą rakietę na zeszłego sylwka o wiele lepiej spisały się wyrzutnie. Po prostu rakieta mi się na żywo nie spodobała :???:

Opublikowano

Empi, skończ już to bezsensowne porównywanie rakiet do wyrzutni i na odwrót, to jest zupełnie inny rodzaj fajerwerków. A Ty na każdym kroku "wyrzutnia lepsza od rakiet" :roll:

Opublikowano

Hmm, cena moim zdaniem nieco za wysoka. Efekt może i ładny, ale na pewno za taką cenę bym jej nie kupił, rakiety JR25 Exclusive Collection na filmie spisały się lepiej ;) Zdaje mi się jednak, ze rakieta po prostu poleciała bardzo wysoko i dlatego efekt nie był taki duży.

Gość Felix
Opublikowano

EE zamiast 20 zł dać za jeden strzał lepiej kupić jakąś wyrzutnie za tyle :D dodać 5 zł
i mieć tego Sfinxa co tak o nim opowiadać , ale ja jeszcze z nim sie nie spotkałem :mrgreen:

Opublikowano

no masz Nostro placek xD następny porównuje z wurzutniami... moim zdaniem nie jest taka zła... za dwie dychy ujdzie, moim zdaniem jest dobra, choć przyznam, że chyba wolałbym JR25 :wink:

Gość cinek609
Opublikowano

Efekt nie byl duzy, poniewaz filmik skonczyl sie na takim momecie, a wybuch dopiero sie powiekszal i nie byl taki maly jak na tym filmie, poniewaz to byl efekt poczatkowy:pwiec wedlug mnie sie oplaca ta rakieta jka za 20 zl.

Opublikowano

Na filmie efekt wygląda słabo , ale w rzeczywistości był super !!!
WIELKA palma , która utrzymywała się na niebie ze 3 sekundy !!!!!!!

Opublikowano

Nie sądzę że utrzymywała się przez 3s tyle to nie wiem czy efekty szelek się utrzymują, przynajmniej nie chińskich

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są jeszczę 4 inne rakiety z tej seri.
Jetem ciekawy efektu tej ostatniej - special edition.

Opublikowano

Moim zdaniem ta rakieta może i jest droga ale za to jaki efekt. Nie ma co patrzeć na średniaki gdyż one lecą o wiele niżej i dlatego mają nawet duży rozprysk. Ta rakietka jest fajna jak chcemy komuś się z daleka pokazać żeby widział. Taki bajer ogólnie. Ja bym kupił sobie z 1szt. ale mam mało kasy. Ogólnie kto ma kaski i chce komuś zaimponować to niech kupi.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiem , że odkopuję trupa , ale :
Zestaw tych rakiet to TA7 American Night.
Koszt jego to 84zł (czyli 21zł za rakiete).
Pytanie moje jest takie , gdzie moge dostać ten zestaw ???
Rakieta jest na tyle fajna , że kupie ją jeszcze raz(dodam , że jest większa od etny i ma chyba z 3") , lecz nigdzie nie mogę znaleźć tego zestawu(z podaną ceną).
Jak ktoś by miał więcej info , niech pisze :mrgreen:

• 5 lat później...
Opublikowano

Te rakiety mialem 4 lata temu spodobaly mi sie.