MarcinFireworks 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Co do pokazu, nie odpaliło JW31 ale nie widać tego na filmie, bo miała zostać odpalona razem z JW408. Na filmie nie ma początku nagranego, na początek poszła kostka JW4086 REVOLUTION 2 pomimo komentarzy, że ta kostka bardziej na finał niż na początek, to jestem zadowolony bo zrobiła robotę No i była przerwa w pokazie co wprowadziło publiczność ( około 50 osób ) w błąd i klaskali, przerwa była spowodowana tym, że JW408 strzelało szybciej niż myślałem i wpisałem zły czas do systemu. Ale mimo wszystko jestem baaaardzo zadowolony, jak na pierwszy pokaz programowany na systemie myślę, że wyszło całkiem całkiem. Finał składający się z XB4002 -> XB4003 -> 2x TXC037 wgniótł mnie oraz publiczność w ziemię Komentujcie co można jeszcze poprawić Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Fajny pokaz szczególnie finał bardzo fajny, A na jak 1 pokaz na systemie bardzo fajnie Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi