Kamilegionista 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=dcDwudc3Gcwzrobiłem filmik ''wywiad z Wapem'' oczywiście tym filmem niechce nikogo urazić, obrazić, ani sie narazić (szczególnie Wapsterowi) Ten film powstał w celu czysto humorystycznych Pozdrawiam Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Listopada 2007 BRAWO : : : To jest świetne : : : Bardzo fajnie to zrobiłeś i dobrze słowa dobrałeś. Najlepsze na końcu rym "pirotechnika wymiata nie nauczy was tego tata " :lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 Wielkie dzięki być może w przyszłości zrobie kolejny wywiad :mrgreen: oczywiście jeżeli sie wszystkim spodoba, i był bym bardzo wdzięczny gdyby ten temat był przyklejony w dziale off top, tak po prostu żeby ktoś mógł spojżeć na to bardziej humorystyczną stroną Cytuj
Gość Felix Opublikowano 8 Listopada 2007 A buhahahah dobre świetne no i syntezator mowy Ivonka tak :razz: Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 9 Listopada 2007 haha lol, ale to było przepiękne, porozmawiajmy z nostrą, lubię placki xD hehe ofak to się nagrywa xD xD naprawdę niezłe, ale to też jedna z form reklamy naszego forum Cytuj
Fear 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 to jest przepiękne wymiatasz! śmiałem się przy tym, Nostra powiedział xD hehe, Wituś też spoko FireMan nabija czas a +MP szpanuje fajerwerkami , to jest super nie ma jak tego ocenić słowami , Waspster jak mu się nudzi puszcza szelki 10" hehe, powinni to przykleić Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 dobrze to zrobiłeś mi by się nie chciało robić takich rzeczy więc punkt dla Ciebie... trochę się pośmiałem Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jak nic nie robie , nabijam czas xDA wywiadu z pomocnikami zabrakło :mrgreen: :razz: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Listopada 2007 To ja już myślałem że sąsiady są najlepsze, a tu taka przeróbka :mrgreen: Ciekawe skąd Wap sprowadza te szely 10 " xDWywiad the beściak xD Pozdro i więcej tego :razz: Cytuj
wapster 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 hehehe:)pozytywny wywiad... a juz myslalem ze nikt niebedzie wiedzial gdzie mieszkam... :neutral: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja też lubie placki Nostra, :razz: Fajna sprawa ten wywiad :grin: Cytuj
saper 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 Świetne :grin: .Najlepsze było o pomocnikach szczera prawda :grin: . Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Dziękuje za wszystkie pozytywy, szczególnie Wapsterowi jak on mówi że jest fajne to musi być fajne :mrgreen: Thx! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Listopada 2007 szkoda tylko że nie było wywiadu z pomocnikami :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Może właśnie kiedyś jak zrobie następny wywiad to bedzie i z pomocnikami i userami, tylko będe musiał poszukać jakiegoś dłuższego filmu ale jeszcze niewiem kiedy bym zrobił kolejne Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 xD nic dodać nic ująć xDa prawa autorskie do mnie masz? i co ja tak krótko? ogólnie brawo ^^ Cytuj
jano 0 Opublikowano 9 Listopada 2007 Cytuje: Hmm.. Lubię placki! To jest na żywo? Ja pierdziele trzeba to będziee wyciac! :lol::lol::lol: :mrgreen: Ahahaha! Się uśmiałem, Super Kamil! SUPER REKLAMA! Cytuj
witus 0 Opublikowano 11 Listopada 2007 Hehe, dopiero co obejrzałem, bo jakoś wcześniej nie miałem czasu i chęci, muszę przyznać że kawał dobrej roboty Bardzo fajne teksty, no i sceneria dobrze dopasowana Najlepsze to u mnie było "denerwuje się, jak mpiwowski szpanuje swoim stuffem, a FireMan nabija czas" :mrgreen: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 11 Listopada 2007 nie no superowskie najwiecej to powiedzial nostra lubie placki :PP i te szelki 10' to bylo niezle jak se strzela jak mu sie nudzi heh Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Listopada 2007 ł neta pokaze to moim rodzicom . [ Dodano: 2007-11-12, 18:37 ]Pirotechnika wymiata tego was nie nauczy tata jak bede mial neta pokaze to moim rodzicom .Film super . Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 skończyłem! xDhttp://pl.youtube.com/watch?v=-nWJ68ZXAfkz 26mb na 14mb, jak za słaba jakość to wrzucę te 26mb :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi