FireMan 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 empiemu nie idzie rozróżnić płci , a kamil to huligan !!!Na meczach achtungami rzuca , czeka go sąd 24 godzinny !!!!!!Zaje*iste , więcej takich.Mpi był pokazany , ja niestety(naszczęście ??) nie. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 ło żeszty!! ale się uśmiałem ^^ :lol: no nie wytrzymam Nostra to było GENIALNE no... eh... nie che to nikgogo urazić... ale Nostra zrobił lepsze od Kamila... to jest super, no, nie ma jak tego wyrazic w słowach...SUPER!! :lol: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Fear nie wiedziałem,że z urichem pokemony trenujesz xD Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja niemoge :???: kto sie wygadał że rzucam achtungami na meczach?! :lol::lol:Dobre Nostra dobre :mrgreen: Tylko szkoda że tylko piosenka była na końcu i nic więcej, myślałem że bedzie coś jeszcze To kto robi kolejne...? :razz: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 To kto robi kolejne...? :razz: Ja!! :mrgreen: Tylko pytanie do nostry.Skąd wziąłeś te filmiki?Np.ten z faktów. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Listopada 2007 Ale to było zawaliste xD No to już wiemy jak wyglądasz Nostro. Na pewno przybyło Ci kilka nowych fanów :mrgreen: Więcej tego, bo to jest super !!! Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 marcin: filmy z youtube, ściagam program YouTube Video Downloader, naprawdę szybko zasysa potem konwertuje z .flv na aviFireman: nie miałem jak wcisnąć tego... ten kolo z dredami obok Billa to właśnie Ty xDmpi nie obrażaj się xD Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Heh , jednak jestem na filmie i mówie coś do empiego XDNostra gratuluje Ci dobrze dobranych słów !!! Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Dobre dobre !! :grin: ... "....i załóż wreszcie gacie wapster" hehe ... ogólnie fajnie respect Nossssstra Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Listopada 2007 fajne XD :lol::lol::lol::lol:hehe dopiero teraz się skapnąłem, że taki filmik jest.Tak trzymać :mrgreen: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 no ok xD fear też małpuje ale niektóry mój wcześniejszy wyczyn się podobał, wziąłem sie za coś łatwego ale o tym forum, jest też krótki wywiad z wapsterem...zapraszam do oglądania Klik Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 xD dzieci są różne, kwadratowe i podłużne xDDDD :lol:Fear Ty kobieta? :lol: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 dzieci różne , kwadratowe i podłużne xD :arrow: Ale dobre. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Nostra, szukałem chłopa, ale najbardizej mi się podobała Marzanna Zielińska xD, takie małe sprostowanie , hehe ciesze się, ze niektórym sie podoba Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2007 Mi też sie podoba fajne, tylko szkoda że troche krótkie Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Listopada 2007 Kolejny świetny film :mrgreen: Dobre teksty i montaż. Respect! I więcej tego xD Cytuj
Gość Felix Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja mam fajny pomysł chodzi o połączenie paru filmików i zrobienie jednego dużego ale ja nie umiem ale mogę komuś dać linki do filmów ściągnie i tekst ułożę lubzastanawiam sie nad parodią któregoś serialu ale to muszę ułożyć tekst i potem znaleźć osobę która to złączy Kamil może zrobimy razem ale nie możemy im zdradzić o czym będzie chce żeby trwał około 20 minut Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale jeśli ma tyle trwać to już go sie nie wstawi na youtube, tylko bedzie do ściągnięcia z uploadera czy coś. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 17 Listopada 2007 No zobaczy się może zrobimy serial o naszych użytkownikach co w na to ? będziemy brali np odcinki Kiepskich i edytowali je na nasz potrzeby dodawali różne rzeczy Cytuj
witus 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 skończyłem! xDhttp://pl.youtube.com/watch?v=-nWJ68ZXAfkz 26mb na 14mb, jak za słaba jakość to wrzucę te 26mb :mrgreen: Świetne! Bardzo dobrze Ci to wyszło, normalnie na forum mamy przyszłych reżyserów :mrgreen: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 HAHAH dobre :mrgreen: , "Jaworz buntownik" , "tępią mnie tutaj za twarz" Trzeba ściągnąc ivone żeby zapisać na dysk dźwięk, czy można zgrać z ivo.pl ??? Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja mam pełną wersje Ivony, i myśle że reszta też. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi