Fear 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja mam Ivone w wersji Rehabilitacyjnej (Pełan wersja le bez 3trzech głosów, tylko ten gościu podstawowy)...A Ivona demo jest w pełni funkcjonalna ale zamiast u i ó ziom wypowiada o... Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 18 Listopada 2007 Fear, szacuneczek za ten filmik, najlepsza była reklama xD napisał bym coś jeszcze, ale wszystko co chciałem powiedzieć to inni już to powiedzieli xD hehe... dobre było z tym kameleonem: " kameleon to zwierzę [...] zobaczmy jak wyglądało jego dzieciństwo " xD Cytuj
jano 0 Opublikowano 18 Listopada 2007 FEAR, dobre! ...Z weroniczka, tak, tak jestem siostra Jano. Muszę mu pomagać z ortografia, szkoda tylko, ze on sie do mnie nie przyznaje. może to wina mojego wdzianka? kto wie. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie no wy to super robicie, może jakieś kolejne filmiki ???? Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 22 Stycznia 2009 hmm to co będzieci robić serial? mogę pomóc z fabułą :} Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wszystkie filmiki bardzo fajne :mrgreen:Kto teraz będzie robił? Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 21 Października 2009 HaHaHa masterskie bez wahania 5/5 ;dkamil tylko tak dalej ps. nie lubie legii Cytuj
blender 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 HAHAHAHAHA!!TO JEST MASTER!"Pirotechnika wymiata,tego nie nauczy cie tata":D:D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 21 Stycznia 2011 wszystko fajnie, ładny filmik teksty tez ale troszeczke ivona mi sie znudzila i ten jej glos moze odrzucac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi